Hoera: H&M Home opent eerste gigantische concept store in Brussel

Geüpdatet op 15 december 2020 door Lore Ginneberge
Hoera: H&M Home opent eerste gigantische concept store in Brussel

Na Londen, Stockholm en Kopenhagen is het de beurt aan Brussel om een eerste H&M Home Concept Store te verwelkomen.

De Louizalaan is sinds kort een deco hotspot rijker. Hoewel H&M Home al even te vinden is in Schaarbeek, Antwerpen, Mechelen en Gent, wordt deze concept store toch net iets anders. . De locatie is alvast top, maar ook de 644 m2 is een pluspunt.

Wat mag je verwachten van de concept store? Naast de geliefde H&M-hebbedingen kan je er ook meubels, lampen en interieurspullen scoren van andere H&M-approved labels. Er is daarnaast een steeds wisselende evenementenruimte, een monogramming service om je favoriete stukken te personaliseren en een bezorgservice aan huis. Tenslotte kan je ook genieten van de verse seizoensbloemen van Bunches. Wie verhuisplannen heeft of z'n interieur dringend wil opfrissen, kan dus maar beter een bezoekje brengen aan dit gloednieuwe shoppingwalhalla.

We gokken dat de aangeboden merken helemaal in de Scandinavische stijl zullen zijn, de H&M-familie blijft tenslotte op en top Zweeds. De concept store opent alvast meteen met een samenwerking van formaat. Samen met H&M Home brengt Urbanista een limited edition-versie uit van haar draadloze Bluetooth speaker. Deze is volledig geïnspireerd op de zomercollectie van H&M en zal uitsluitend in de concept stores en bij Urbanista te verkrijgen zijn.

h&m home brussel concept store

De H&M Home Concept Store is nu geopend op volgend adres: Louizalaan 24, 1050 Brussel.

LEES OOK: