Binnenkijken: zo woont de Nederlandse influencer Vivian Hoorn

Geüpdatet op 17 december 2020 door Lore Ginneberge
Binnenkijken: zo woont de Nederlandse influencer Vivian Hoorn

Je kent Vivian Hoorn vast als influencer op Instagram, waar ze het ene na het andere jaloersmakende kiekje post. Daarnaast is de Nederlandse ook fotografe en creative director met een feilloos stijlgevoel. Maar wat schuilt er achter die prachtige Instagramfoto's? Westwing geeft ons een kijkje achter de schermen bij Vivian thuis.

Mix & match

Hoe zou de Nederlandse haar eigen interieurstijl beschrijven? "Ik doe eigenlijk maar wat, maar ik vind het bijvoorbeeld leuk om nieuw en vintage door elkaar te gebruiken."

vivian hoorn

Deze combinatie zie je terug bij de grote buffetkast in de leefruimte. Vivian zet er een retro lamp naast klassieke kunstwerken, maar plaatst er tegelijk moderne deco naast - kortom, alles kan en mag. Prints, materialen en stijlen mixen en matchen brengt je interieur tot leven.

vivian hoorn interieur

 

"Ik ben dol op kastjes en hoekjes, of 'hoekjes met frommeltjes', zoals mijn vriend ze noemt. Ik vind het ongezellig als er een plankje of tafeltje leeg staat en vind het leuk om deze helemaal vol te zetten met prullaria."

Een huis met persoonlijkheid

"Ik ben het trotst op mijn eigen prints in huis. Dat ik deze beelden zelf heb gemaakt en zo groot in huis kan hangen voelt soms een beetje onwerkelijk. Kaapstad is echt mijn tweede thuis, en op deze manier breng ik een beetje Kaapstad naar Amsterdam."

vivian Hoorn

Klassiek, vintage & kleurrijk

De stijl van Vivian in drie woorden? Klassiek, vintage en kleurrijk. Ze houdt erg van neutrale kleuren voor de grotere items in huis en combineert deze dan het liefst met felgekleurde accessoires. De gezellige hoekjes met veel gouden accenten en stijlvolle accessoires zijn he-le-maal Vivian. "Ik haal al mijn inspiratie van Pinterest. Als ik daar iets zie, dan pas ik het op mijn eigen manier toe in mijn interieur."

vivian hoorn interieur westwing

Stijlvol slapen

Kan je slaapkamer wel een vleugje luxe gebruiken? Vivian werkt met kussens in verschillende materialen, maar kiest wel voor één kleurenschema: de ultieme tip voor een stijlvolle slaapkamer.

slaapkamer interieur

Nog een leuk hoekje creëren? Stal je mooiste parfums uit op een dienblad met wat mooie kaarsen en deco. Zo heb je je parfum altijd bij de hand en creëer je een classy display. "Ik zou wel graag meer designer items willen in mijn interieur, maar geef het dan toch sneller aan mode uit..."

westwing interieur

Meer binnenkijkers? Zo wonen de zusjes Chiara en Valentina Ferragni.