Binnenkijken: de glamoureuze beauty room van de Nederlandse Sylvie Meis

Geüpdatet op 17 december 2020 door Lore Ginneberge
Binnenkijken: de glamoureuze beauty room van de Nederlandse Sylvie Meis

Het is de droom van menig vrouw: een glamoureuze inloopkast. De Nederlandse presentatrice en model Sylvie laat haar Hamburgse beautyroom zien aan Westwing en tipt meteen alle musthaves, make-up trucs en haar favoriete ‘getting ready-soundtracks’.

Details en verlichting

Het zit in de details, ook bij een glam room. Onze tips voor een stijlvolle dressing zoals Sylvie Meis? Chique geurkaarsen en verse bloemen voor een luxegevoel, maar ook individuele verlichting in combinatie met veel natuurlijk licht, zo kan je best je make-up aanbrengen en een outfit samenstellen.

sylvie meis

 

Ik koos voor lichte poedertinten in combinatie met glamoureuze materialen als fluweel, een een zacht vloerkleed voor extra gezelligheid

sylvie meis

Heel veel opslagruimte

Sylvie ging voor 'more is more': veel opbergruimte en open rekken die dienden als podium voor lievelingsstukken, terwijl grote vakken met afgesloten voorkant de ruimte tot rust brengen. Een bankje, poef of comfortabele fauteuil zorgen voor extra flair.

sylvie meis

Mijn beautyroom is een oase van rust en welzijn - waar ik écht tijd voor mezelf heb

Beautyroom-talk met Sylvie

Wat mag er in geen enkele beautyroom ontbreken?
"Voor mij zijn een spiegel en goede verlichting essentieel. Omdat make-up mijn grote liefde is, heb ik er veel ruimte voor nodig: wat gezellige opruimboxen en een groot dressoir doen wonderen."

Jouw truc voor een snelle touch-up voor een Zoom-meeting?
"Kleurrijke lipgloss geeft je meteen een frisse uitstraling en een concealer helpt om snel je onregelmatigheden weg te werken. Wanneer je nog wat tijd overhebt, kan een beetje highlighter onder je wenkbrauwen en in de binnenhoek van je ogen geen kwaad. Het laat je er wakkerder uitzien."

Welke playlist luister je tijdens het optutten?
"Ik ben een grote 80’s-fan, maar ik luister ook graag naar J.Lo of Taylor Swift. Wanneer ik me klaarmaak voor een date heb ik iets meer romantisch nodig."

sylvie meis

LEES OOK: Binnenkijken bij Sofie Valkiers in Antwerpen