Binnenkijken in Sofie Valkiers’ stijlvolle woning

Geüpdatet op 17 december 2020 door Lore Ginneberge
Binnenkijken in Sofie Valkiers’ stijlvolle woning

Benieuwd naar het stijlvol ingerichte interieur van fashionista Sofie Valkiers? Westwing klopte aan bij de blogster en mocht een kijkje nemen in haar prachtige woning in Antwerpen.

Wanneer Sofie niet te druk is met Fashion Weeks bezoeken, haar eigen juwelenlijn creëeren of boeken schrijven, spendeert ze het liefst tijd met haar gezin in Antwerpen. En je zou voor minder, want haar woonst is om bij weg te dromen. Ontdek 'm hier en laat je inspireren.

Sofie Valkiers woning Antwerpen Westwing

De salon combineert cleane muren met meubels en decoratie in verschillende warme tinten. Sofie's favoriete plaats? Haar gigantische sofa met blauw velvet bekleding.

Sofie Valkiers

Haar liefde voor eclectische combinaties komt terug in de decoratie. Het schilderij boven de sofa vond Sofie in Bali en daarnaast geven verschillende planten een groene toets. Sofie Valkiers

Verder worden zachte materialen afgewisseld met grafische en botanische prints en kreeg de kamer "a touch of gold" aangemeten.

Ook voor deze kleine zetels koos Sofie voor velvet, ditmaal in een warme camel tint.

En natuurlijk kan een fashionista niet zonder enkele fashionable accessoires, vandaar de grote kast met chique koffietafelboeken over de grootste mode-iconen op aarde.

Sofie Valkiers antwerpen Westwing

Bekijk hier de volledige tour:

Meer binnenkijkers? Ontdek het interieur van OG influencer Chiara Ferragni of bartender Hannah Van Ongevalle