Kelly Claessens van Blind Gekocht legt uit hoe ze haar vloer koos

Gepubliceerd op 18 juli 2023 door ELLE Partner
Kelly Claessens van Blind Gekocht legt uit hoe ze haar vloer koos

Interieurontwerpster Kelly Claessens ken je van twee zaken: haar prachtige interieurwinkel en -studio La Fabrika in Brussel en haar kleurrijke toevoeging als expert aan het tv-programma Blind Gekocht. Deze keer kijken we mee binnen in haar eigen woonst, waar ze een bijzondere samenwerking met Quick-Step aanging.

Het appartement waar Kelly en haar zoontje Leon in huizen, bruist van de vrolijke tinten. Een smaragdgroen plafond, lila muren, een kobaltblauwe sofa... Als basis voor haar kleurrijke woonkamer koos Kelly voor een houten vloer van Quick-Step. “Ik was op zoek naar een donkere basis, met de juiste tint. Een erg belangrijk aspect want als interieurontwerper ga ik steeds op zoek naar de beste combinaties van materialen en kleuren. Deze donkerbruine vloer heeft een warme en elegante uitstraling maar geeft ook karakter aan de ruimte", vertelt Kelly. De voorwaarden? Een vloer die voldoende stijlvol, duurzaam en onderhoudsvriendelijk is. Een combi die perfect binnen het assortiment van Quick-Step valt. “Ik koos voor een vloer uit de Cascada-collectie vanwege de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De collectie is waterbestendig en gemakkelijk door het hele huis te plaatsen. Hier ligt ze bijna overal, van de woon- en eetkamer, keuken, slaapkamer tot de nachthal.

Vooraf had ik een aantal referentiefoto’s van vloeren met de kleurtint waarnaar ik op zoek was. Bij Quick-Step vond ik ze snel tussen de opties” licht ze verder toe. De Cascada-collectie omvat waterbestendige, houten vloeren met een authentieke look die er jarenlang als nieuw blijven uitzien dankzij een duurzame coating en geavanceerde innovaties. Naast duurzaamheid en comfort zet Quick-Step ook fors in op esthetiek en vakmanschap. Je hebt keuze uit diverse kleuren, kwaliteiten en maten. Elke plank is een uniek product vervaardigd met natuurlijke materialen die zorgen voor een organische schoonheid. Je legt Cascada snel en makkelijk in elke ruimte - zelfs in de badkamer - zwevend of vastgelijmd, met of zonder vloerverwarming. Precies wat Kelly besluit: “Ik zou het merk aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een kwalitatieve vloer, die gemakkelijk te plaatsen is en graag wat keuzeopties heeft."

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Quick-Step.

Lees ook :

Dankzij deze 5 TikTok hacks maak je komaf met flyaways

Amazon België houdt eerste Prime Day – shop onze selectie Prime Deals voor op reis

Hiboo, jouw slaapbuddy, strijkt neer in Brussel