Amazon België houdt eerste Prime Day – shop onze selectie Prime Deals voor op reis

Gepubliceerd op 10 juli 2023 door ELLE Partner
Amazon België houdt eerste Prime Day – shop onze selectie Prime Deals voor op reis Shutterstock

Markeer 11 en 12 juli in je agenda, want 48 uur lang kunnen online shoppers genieten van ongeziene deals. Ontdek alles over Amazon Prime Day en zet onze 12 favoriete items alvast op je verlanglijstje.

Amazon is veel meer dan gewoon een webwinkel. Het is een plek waar je alles kunt vinden, van de laatste fashion trends tot de nieuwste tech gadgets. Het is ook de plaats waar je deze zomer onmisbare reisaccessoires kunt vinden voor een zorgeloze vakantie.

Wat is Amazon Prime Day?

Prime Day is een jaarlijks terugkerende, wereldwijde kortingsdag georganiseerd door Amazon. Het is een soort van digitale feestdag die oorspronkelijk in het leven werd geroepen om de verjaardag van Amazon te vieren. Sindsdien is het uitgegroeid tot een grootschalig evenement dat miljoenen shoppers over de hele wereld aantrekt. Tijdens deze 48 uur durende shopping spree komen de meest verleidelijke aanbiedingen voorbij, exclusief voor Prime-leden. Wees er snel bij, want Prime Day duurt slechts 48 uur.

Waarom kiezen voor Prime Day?

Simpel: Prime Day biedt de kans om geweldige items te scoren tegen een zacht prijsje. Het is een unieke gelegenheid om die items op je verlanglijst te kopen die je eerder te prijzig vond. Of misschien ontdek je nieuwe producten die perfect passen bij je levensstijl. Of je nu wilt investeren in je vakantie-uitrusting, speelgoed voor de kinderen wilt inslaan of je huis en tuin wilt voorzien van de nieuwste technologische gadgets, Prime Day maakt het mogelijk. Het is dan ook de ideale gelegenheid om je vakantiechecklist af te vinken en je voor te bereiden op een stressvrije reis.

Hoe kan ik me voorbereiden op de Prime Days?

Als je nog geen Amazon Prime-lid bent, maak je eerst een account en lidmaatschap aan. Amazon Prime ontgrendelt tal van voordelen, waaronder gratis levering op dezelfde dag en de volgende dag op miljoenen artikelen, populaire films en shows op Prime Video. Markeer vervolgens de Prime Day datum in je agenda, download de Amazon-app en creeër je wishlist. De deals lopen vanaf 11 juli 2023 om middernacht tot 12 juli 2023.

Shop onze selectie onmisbare items voor op reis

Reis je graag in stijl? Een elegante koffer en een handige beautycase zijn essentieel. En vergeet geen mini stijltang, perfect voor on the go. Liever alles strak georganiseerd? Dan zijn handige packing cubes een must, samen met de laatste nieuwe reisgadgets voor op het vliegtuig. Ook aan jonge ouders werd gedacht,  want reizen met kinderen kan uitdagend zijn. Speelgoed om de kleintjes bezig te houden onderweg, praktische hulpmiddelen om je vakantie met het gezin vlotter te laten verlopen, je vinkt het één voor één van je checklist.

kindle e-reader amazon prime day
E-reader, Kindle

Shop hier

babyliss stijltang reis
Stijltang in reisformaat, Babyliss

Shop hier

kono koffer amazon
Lichtgewicht handbagage koffer, Kono

Shop hier

packing cubes amazon
Set van 9 packing cubes, Permust

Shop hier

bose koptelefoon noisecanceling prime day
QuietComfort draadloze hoofdtelefoon, Bose

Shop hier

slaapmasker reis
Lichtblokkerend slaapmasker voor op reis, UmiSleep

Shop hier

camera kinderen
Instant camera voor kinderen, Mini Bear

Shop hier

rugzak reis
Rugzak met laptopvak en anti-diefstal zakje, RJEU

Shop hier

havaianas amazon prime day
Slippers, Havaianas

Shop hier

bebamour draagzak poppen kinderen
Poppen draagzak voor kinderen, Bebamour

Shop hier

boeken amazon prime
'True Story' roman, Kate Reed Petty

Shop hier

reistas roze amazon prime day
Reistas, Aerolite

Shop hier

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Amazon.
amazon.com.be

LEES OOK:
Batoemi, Georgia: waar zee en bergen elkaar ontmoeten
Sleehakken zijn helemaal terug in 2023 (maar zien er anders uit)
Bloemig en verfrissend: de St-Germain Spritz is de it-cocktail van de zomer