Sleehakken zijn helemaal terug in 2024 (maar zien er anders uit)

Gepubliceerd op 26 april 2024 door Daphne Dorgelo en Lore Ginneberge
Sleehakken zijn helemaal terug in 2024 (maar zien er anders uit) Launchmetrics Spotlight

De sleehak maakt zijn comeback in zomer 2024, maar verwacht geen doorsnee designs. Dit jaar is de sleehak veelzijdiger en stijlvoller dan ooit, met invloeden die rechtstreeks van de catwalk komen.

Het was Chloé, onder de creatieve leiding van Chemena Kamali, die de toon zette met een opvallende sleehak-stunt tijdens de recente modeshow in Parijs. Alle vooraanstaande gasten op de front row werden gespot in dezelfde zwart met bruine platformsandalen, een gedurfde zet die de klassieke kurken sleehak opnieuw in de spotlight plaatste. Deze gecoördineerde fashion statement veroorzaakte heel wat buzz op sociale media, en verdeelde de modewereld opnieuw in twee kampen: zij die zweren bij het comfort van sleehakken en zij die de met kurk beklede schoen verafschuwen. Welke gevoelens deze sandaal ook bij je oproept, er is geen ontsnappen aan. De sleehak verovert nu al de zomer van 2024.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Diet Prada ™ (@diet_prada)

Ferragamo koos voor een sculpturale sleehak versierd met kralen en Givenchy verraste met hybride schoen die het midden houdt tussen sleehakken en laarsjes. Bij Sunnei zagen we een sportieve twist op de traditionele platformsandalen, perfect voor die dagen waarop comfort net zo belangrijk is als stijl.

Dit seizoen zijn sleehakken niet alleen beperkt tot muiltjes. Verwacht slingbacks en Mary-Jane stijlen met smalle vormen en gestroomlijnde silhouetten die het traditionele platform achterwege laten. Met de zomer voor de deur bewijzen deze schoenen zich als een chique keuze die comfort en een paar extra centimeters combineert zonder te overdrijven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Grece Ghanem (@greceghanem)

Shop onze selectie sleehakken

Of je nu zoekt naar een verfijnde look voor een zomerse soirée of iets casuals voor een middagje in de stad, onze collectie sleehakken biedt het perfecte paar voor elke gelegenheid. Laat je inspireren door de nieuwste trends en vind jouw ideale match voor zomer 2024.

Sleehak sandalen
1
Reformation
Sleehak sandalen
SHOP HIER
2
Acne Studios
Sleehakken met bloemen
SHOP HIER
3
Gianvito Rossi
PVC Sandaaltjes
SHOP HIER
4
Reiss
Leren sandaaltjes
SHOP HIER
5
Aquazzura
Gouden sleehak sandalen
SHOP HIER
Marshmallow sandalen
6
Givenchy
Marshmallow sandalen
SHOP HIER
7
Sézane
espadrilles
SHOP HIER
Bruine sleehakken
8
& Other Stories
Bruine sleehakken
SHOP HIER
9
Mango
Zwarte sandalen
SHOP HIER