Perfecte foto’s en verborgen parels: ontdek de Pinterest-route in Knokke-Heist

Gepubliceerd op 23 december 2022 door ELLE Partner
Perfecte foto’s en verborgen parels: ontdek de Pinterest-route in Knokke-Heist

De ultieme tip voor op je bucketlist: (her)ontdek Knokke-Heist via de Pinterest-route. Met meer dan 20 culinaire, artistieke en vooral fotogenieke stops verzamel je meer dan genoeg inspiratie voor op je moodboards.

Via My Knokke-Heist vind je maar liefst zeven wandel- en fietsroutes gebaseerd op alom gekende sociale media. Ze nemen je mee langs de interessantste plaatsen voor op jouw favoriete platform, zo kom je verder dan de klassieke combinatie van zon, zee en strand en beleef je de badplaats op een totaal nieuwe manier.

De Pinterest-route in Knokke-Heist

Behalve de inmiddels iconische Instagram- en TikTok-route, pakt de gemeente nu uit met een parcours gebaseerd op Pinterest. Want wie Knokke-Heist bezoekt kan er niet omheen: de plek heeft een sterke, eigen visuele identiteit. De zee, de witte gevels en stijlvolle grandeur... Je zou het een levensecht moodboard op Pinterest kunnen noemen. Net als op dit sociaal medium waar fotoverzamelingen centraal staan, kan je je laten inspireren door de natuur, de mode en de kunst van de kuststad. Klaar voor een duik in de duinen van Pinterest?

Van pink pins tot architecturale parels

Lissabon en Moskou hebben dan wel hun 'Yellow Square' en 'Red Square', Knokke-Heist hoeft niet onder te doen met haar 'Pink Square'. Het felroze Lichttorenplein zal dan ook in de smaak vallen bij iedereen die op zoek is naar het 'Pinterest perfect' plaatje.

Wie eerder houdt van ongewone architecturale parels, zal zijn feed kunnen aanvullen met de knapste shots in Knokke-Heist. Zo is er het Zwarte Huis, het minimalistische Shelter of het Hotel Brittania in Anglo-Normandische stijl. Deze highlights en nog veel meer kan je makkelijk terugvinden op de Pinterest-route die in totaal meer dan twintig stops bevat.

Je kunt de volledige route terugvinden via myknokke-heist.be, waar je behalve de brochure ook een bijpassende Spotify-playlist vindt om je te begeleiden onderweg. Op het Pinterest-account vind je bovendien nog wat extra inspiratie voor jouw bezoek aan Knokke-Heist.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met toerisme Knokke-Heist.
myknokke-heist.be

LEES OOK :

Binnenkijken: Vivian Hoorn toont haar klassiek-artistieke huis op Ibiza

Wedstrijd: win een aankoopbon Designer Outlet Roermond-Roosendaal ter waarde van € 250

Een stressloze kerst met iRobot