Wedstrijd: win een aankoopbon Designer Outlet Roermond-Roosendaal ter waarde van € 250

Gepubliceerd op 19 december 2022 door ELLE Partner

Goed nieuws voor modeliefhebbers die graag gouden zaakjes doen: de Designer Outlets van Roermond en Roosendaal hebben onlangs diverse prestigieuze labels aan hun palmares toegevoegd. De ideale gelegenheid dus om een roadtrip naar onze noorderburen te maken en onze eindejaarsbonus – of de te winnen aankoopbon – uit te geven aan iets moois. Voor iemand anders of voor jezelf.

De Designer Outlet van Roermond en die van Roosendaal maken zich op voor de feestdagen

Het hele jaar door verwennen Designer Outlets van Roermond en Roosendaal hun klanten met kortingen tot 70% op de winkelprijzen van exclusieve merken. Karl Lagerfeld, Essentiel Antwerp, The Kooples, Calvin Klein... Keuze te over! Dit zijn geen winkelcentra maar heuse kleine dorpjes! En je vindt er veel meer dan prêt-à-porter. Er zijn namelijk ook winkels voor decoratie, schoonheidsproducten en sportartikelen. Bovendien is er een gevarieerd aanbod van restaurants, wat het shoppen nog relaxter en leuker maakt.

Designer Outlet Roermond bevindt zich aan de grens in Nederlands-Limburg. Er zijn meer dan 180 winkels. En aangezien het shoppingcentrum op een boogscheut van het centrum van Roermond ligt, kun je na het shoppen nog even lekker door de pittoreske straatjes van het stadje kuieren.

Bij de nieuwe merken die het winkelcentrum verrijken, zien we ook twee Franse labels: IRO Paris en Isabel Marant. IRO Paris staat voor luxekleding en -accessoires, geïnspireerd op de Amerikaanse rockscene uit de jaren 70 en 80. Isabel Marant verleidt de echte fashionista's met elegante 'rock chick'-collecties. Wat Nederlandse merken betreft, heeft het streetwearlabel Daily Paper in oktober een boetiek geopend in Designer Outlet van Roermond. Het Amsterdamse mode- en lifestylemerk is in 2012 opgericht door drie vrienden en is inmiddels wereldwijd bekend.

Ook de kleintjes komen aan hun trekken, in de allereerste Europese Adidas Kids. Ze verkopen er zowel sportkleding als -schoenen en de kids vinden er gegarandeerd iets wat hun hartje sneller laat slaan.

Boetieks voor alle gelegenheden

Designer Outlet Roosendaal ligt eveneens in Nederland, niet ver van Antwerpen. En ook daar is de selectie boetieks uitgebreid. De schoenen bij Sasha en de kleding bij Superdry en Lee Wrangler maken bezoekers van alle leeftijden blij.

Ook wie graag zijn eigen grenzen verlegt, blijft niet op zijn honger zitten: zowel topatleten als amateurs zullen in de wolken zijn met een van de meest prestigieuze boetieks van Designer Outlet Roosendaal. Er is namelijk een nieuwe Nike-winkel van meer dan 1000 m2 groot.

Tijdens de feestdagen mogen natuurlijk ook de pop-ups niet ontbreken: de store van Scents brengt beroemde kaarsenmerken zoals Yankee Candle en Woodwick mee. Perfect om je interieur tijdens de lange winternachten met warm licht te vullen.

Beide winkelcentra halen dit jaar alles uit de kast en duiken vol overgave in de kerstsfeer met reusachtige kerstbomen en kerstversiering. Het reuzenrad in Designer Outlet Roermond is speciaal voor de eindejaarsperiode gebouwd en mag zichzelf het grootste van Nederland noemen. Ter ere van de feestdagen hebben de winkelcentra trouwens beslist om iemand te verwennen met een aankoopbon ter waarde van € 250.

©Designer Outlet Roermond

Neem deel aan deze exclusieve wedstrijd door op onderstaande vraag te antwoorden.

Tip.

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met McArthurGlen.
mcarthurglen.com

Lees ook:

Een stressloze kerst met iRobot 

Wedstrijd: win de NOTOS DAILY clutch van Clio Goldbrenner

Must visit: Chanel opent gratis parfum expo in Parijs