Stressloze feesten met iRobot 

Gepubliceerd op 30 december 2022 door ELLE Partner
Stressloze feesten met iRobot 

De winter laat zich voelen, de eindejaarsfeesten kijken al om het hoekje en de lijst met klusjes die we nog moeten afwerken voor we ons echt kunnen ontspannen, wordt alleen maar langer. Lastminuteboodschappen, de zoektocht naar de mooiste kerstboom, het aanbrengen van kerstversieringen en de voorbereidingen voor een uitgebreid feestmenu... We hollen van her naar der en hebben amper tijd over voor de huishoudelijke taken. En dat terwijl die zich net lijken te vermenigvuldigen. Eigenlijk zouden we ze het liefst door iemand anders laten uitvoeren zodat wij ons aan onze andere bezigheden kunnen wijden.

Gelukkig komt iRobot overwerkte gezinnen te hulp. De nieuwste robot Roomba Combo® j7+ kan immers stofzuigen én dweilen, wat het schoonmaken nog makkelijker en geautomatiseerder maakt. Zijn grote troef? Hij stofzuigt en dweilt in eenzelfde beweging. Het doel van deze innovatieve techniek is uiteraard tijd besparen. Zo begint de stofzuiger met het reinigen van vloerkleden en tapijten. Daarna gaat hij over naar de vloer, die hij zowel stofzuigt als wast. Gedaan met die vervelende dennennaalden op de grond!

Geniet zonder zorgen van de magie van kerst

Deze robot past zich in real time aan ons interieur aan. Hij is uitgerust met het PrecisionVision-navigatiesysteem en herkent zo meer dan tachtig types voorwerpen en hindernissen. Denk maar aan ongelukjes van de huisdieren of kabels van telefoonopladers. Die weet hij dus efficiënt te omzeilen zodat hij zijn taken volledig en doeltreffend kan afwerken. Dankzij de recente iRobot OS-updates creëert hij automatisch een Clean Zone rond de kerstboom. Het midden van die zone (de boom zelf dus) wordt een Keep Out Zone. Bovendien herkent en vermijdt de Roomba Combo® j7+ de schoenen en sokken die onze gasten gegarandeerd in de hal achterlaten. Spetters rodewijnsaus op de keukenvloer poetst hij grondig weg terwijl wij met onze genodigden van een heerlijk kerstmaal smullen. Op nieuwjaarsdag zuigt de Roomba uiteraard alle confetti op die we de avond ervoor zo kwistig hebben rondgestrooid maar daarna wel overal lijken te liggen. En terwijl hij werkt, slapen wij als een roosje.

Gepersonaliseerde schoonmaakcontrole

Het schoonmaken moet uiteraard op onze eigen levensstijl zijn afgesteld. De Roomba Combo® j7+ past zich aan onze planning en voorkeuren aan en suggereert schoonmaakprogramma's die speciaal voor ons zijn opgesteld. Hij fluistert ons zelfs dingen in waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Een extra schoonmaakbeurt tijdens het hooikoortsseizoen bijvoorbeeld of wanneer onze huisdieren in de rui zijn.

Daarenboven kunnen we onze stofzuiger met stemcommando's bedienen. Zo hebben we onze handen vrij om een aperitiefje klaar te maken. De Roomba Combo's® j7 en j7+ kunnen worden aangesloten op de Google- of Alexa-stemassistent. Al wat we dan nog hoeven te doen, is te vragen om bepaalde zones in één specifieke kamer, in meerdere kamers of op een volledige verdieping schoon te maken en hij gaat aan de slag. We kunnen onze stofzuiger zelfs instellen om het vuil en de naalden van de kerstboom op te zuigen terwijl wij de versieringen aanbrengen.

De Roomba Combo® j7+ is online verkrijgbaar voor € 999 op www.irobot.be en bij Krefel, Vanden Borre en Coolblue.be. Hij kan ook worden gekocht zonder de Clean Base™ voor € 799. De updates voor iRobot's OS 5.0 zijn inmiddels doorgevoerd bij gebruikers over de hele wereld, zodat iedereen kan genieten van de meest ontspannen feestdagen.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met iRobot.
irobot.be

 

LEES OOK :
Etam: winterwarme homewear
3 originele recepten met Comté AOP voor je kerstdiner
30 superleuke kerstcadeautjes onder 10 euro