Etam: winterwarme homewear

Gepubliceerd op 30 november 2022 door ELLE Partner
Etam: winterwarme homewear

Etam staat natuurlijk voor lingerie, maar eigenlijk is het veel meer. Het label hult ons namelijk in warmte en zachtheid. Bereid je dus maar voor op een knusse, chique en gezellige winter.

Comfortabele en elegante (driedelige) pyjama's, behaaglijke poncho's, praktisch thermisch ondergoed, stijlvolle home- en loungewear, strakke panty's en leggings, warme slippers en plaids om overal mee te nemen... Etam kan bogen op honderd jaar vakmanschap en deze herfst/wintercollectie zal dit alleen maar bevestigen. Het is een ode aan het genot van met een dampende kop lekkers gezellig in de zetel te cocoonen.

Voor luie knuffelochtenden: de fleeceponcho met capuchon

Daar dromen we van als we 's morgens het bed uit moeten: een heerlijk zacht en beschermd gevoel. Met zijn schattige capuchon en superzachte fleecestof is deze poncho lekker warm. En ons knuffel(beer)gehalte gaat er meteen de hoogte mee in.

NALANE Poncho met capuchon: € 49.99

Om de dag gracieus af te sluiten: de driedelige fluwelen pyjama

Een pyjama betekent niet dat het automatisch ook bedtijd is! Deze prachtige driedelige pyjama bestaat uit een satijnen vest met gevoerde binnenkant, een zachte fluwelen broek en luchtig hemdje. Met zijn blush- of antracietkleur heeft hij de perfecte vibe voor een verrukkelijk dagje cocoonen!

VELLY 3-delige pyjama in fluweel: € 69

Voor een ochtend in stijl: onderjurk, T-shirt met lange mouwen en legging van thermotricot.

We hoeven onze favoriete jurken en broeken 's winters heus niet in de kast te laten liggen. De onderjurk, het T-shirt en de legging van zacht, fijn en licht thermotricot beschermen ons immers tegen de kou. De stof laat de huid ademen en houdt ze tegelijk warm - één tot drie graden meer dan bij gewone kleding. Zo kunnen we de kleren dragen die we willen zonder te hoeven opzien tegen de kou.

Voor de namiddagen thuis: knusse pantoffellaarsjes

Koude voeten zijn een van de vervelendste nevenverschijnselen van de winter. Toch is het echt niet zo moeilijk om het lekker warm te hebben. Met deze halfhoge, superzachte, gevoerde en met crèmekleurig nepbont bedekte pantoffellaarsjes worden stijl en comfort één.

CHESNUT SHERPA Cocooning pantoffel laarsjes: € 25.99

Om het altijd en overal warm te hebben: de plaid

Gezellig cosy in de canapé? Een snelle boodschap met de wagen? De brievenbus legen zonder een jas aan te trekken? Deze ongelofelijk zachte plaid komt met een speciaal 'meeneemsysteem'. Om hem overal dichtbij te hebben. Rol hem op, draag hem mee en je hebt het nooit meer koud.

MARKIE Geruite plaid: € 34.99

Bekijk ook de nieuwste lingerietrends: bij Etam of op etam.be.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Etam.
etam.be

LEES OOK:

Geschenkideeën: cadeaus om online te bestellen

Black Friday bij Dépôt Privé!

11 Belgische breigoedmerken voor trendy wintertruien