Black Friday bij Dépôt Privé!

Gepubliceerd op 24 november 2022 door ELLE Partner
Black Friday bij Dépôt Privé! ELLE x Dépôt Privé

Dépôt Privé pakt al twee jaar uit met het beste aanbod in originele designvoorwerpen en -meubels. Het online verkoopplatform speelt vooral de zitbanken uit om zich te onderscheiden als topaanbieder. Ontdek in welke favorieten wij ons deze winter wel zien wegduiken.

Voor de tweede Black Friday-editie bij depotprive.freen echt begrip als het gaat om interieur en zitbanken – haalt het platform alles uit de kast om de klant een op-en-top comfortabele ervaring te bieden. Denk aan toppromoties (tot -80% op het aanbod), uitgebreidere tijden voor het verwerken van bestellingen en een versterking van de teams om optimaal en zo snel mogelijk te reageren op alle verzoeken of vragen van de klanten.

Het platform depotprive.fr brengt alles samen wat je maar in een leefruimte kunt vinden: meubels, verlichting, huishoudlinnen, serviesgoed en honderden zorgvuldig geselecteerde zitbanken.

Zoals de crèmekleurige hoekbank Nagai, gemaakt van ultrazacht katoen en met de looks van een heerlijk gecapitonneerde wolk. De hoekbank Gigi Big in crème is tijdloos en ultrachic, met langgerekte horizontale poten die de bank een lichte, uitgesproken lijn geven. De rechte bank Karen met chaise-longue is van een verbluffende eenvoud in camelkleur. De 2-zitsbank Bree, een klassieke essential, is sober en zacht dankzij het beige fluweeleffect. Dan is er nog het ‘linnen touch’-effect van de stoffen 3-zitsbank Susan in antraciet.

De winter is in aantocht, het ideale moment om de perfecte bank uit te kiezen waarin je lekker knus kunt relaxen of zelfs, waarom niet, kunt werken tussen heerlijk zachte kussens en een warme plaid. En dat alles voor prijzen die alleen depotprive.fr kan aanbieden!

Het adviesteam van depotprive.fr is doorlopend bereikbaar van maandag tot zaterdag van 9 tot 18 uur per #telefoon, #mail en #chat.

depotprive.fr' is ook een garantie voor vertrouwen, want de klantenbeoordelingen van depotprive.fr zijn zeer talrijk en echt positief. Dankzij deze gunstige e-reputatie kan de site de consument geruststellen over de ernst van de website. Er zijn veel reviews waarin klanten getuigen van de kwaliteit van de uitwisselingen met de klantenservice, die 7 dagen per week telefonisch, per e-mail en via chat bereikbaar is om alle verzoeken van consumenten te beantwoorden.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Dépôt Privé.
depotprive.fr

Lees ook :
Geschenkideeën: cadeaus om online te bestellen
Fan van de Italiaanse keuken? Dan moet je op vakantie naar Umbrië
Wat na Ware Liefde? "Ik brak met mijn soulmate om mezelf te leren kennen"