Geschenkideeën: cadeaus om online te bestellen

Gepubliceerd op 23 november 2022 door ELLE Partner
Geschenkideeën: cadeaus om online te bestellen ELLE x de Bijenkorf partnership

Het jachtseizoen der kerstcadeaus is officieel geopend. Kijk je er echter tegenop om de mensenmassa in de winkelstraat te trotseren? Of ben je de zoektocht het perfecte cadeau net iets te laat gestart en dreig je in tijdsnood te geraken? Om je bij te staan in je queeste naar de leukste cadeaus, selecteerden we de leukste geschenkideeën op deBijenkorf.be.

Bestel je je kerstcadeaus bij deBijenkorf.be, dan kan je op je twee oren slapen. Je hebt de keuze uit een uitgebreid assortiment dames-, heren- en kindermode, cosmetica en interieurdecoratie: er is voor ieders wat wils. Bovendien wordt je bestelling de volgende dag gratis geleverd én is deze gratis wanneer je meer dan 100 euro spendeert.

Voor de keukenprins(es)

Staat jouw secret santa graag in de keuken? Dan doe je hem of haar ongetwijfeld een plezier met een keukenaccessoire van het Franse topmerk Le Creuset. De befaamde braadpan is gegarandeerd een schot in de roos.

De leukste borden, kommen en bestek, vind je dan weer bij HK Living. Het keramiek is geïnspireerd op de jaren zeventig en vrolijkt elke eettafel op.

Voor de beauty lover

 Adventskalenders met verzorgingsproducten zijn tegenwoordig populairder dan hun broertjes van chocolade. Ben je er vroeg genoeg bij, dan kan je je favoriete beauty lover gelukkig maken met een adventskalender boordevol testers of life size producten, zoals de 3D-variant van Rituals.

Verder blijft parfum een onfeilbaar geschenkidee. Onze favoriete geuren om te geven? Het Miss Dior parfum van Dior, de Baccarat geur van Maison Francis Kurkdjian of het Bloom parfum van Gucci.

Tenslotte staat ook dé ultieme haarstylingtool, de Dyson Airwrap, hoog op onze wishlist.

Voor het stijlicoon

 Wil je het op veilig spelen, kan je met een cadeaubon menig modeliefhebster blij maken. Ken je je (secret) santa door en door? Kies dan zelf iets leuks uit. Op deBijenkorf.be shop je de laatste mode van cultmerken Jacquemus, Bottega Veneta en Off-White. Kledingstukken, accessoires, schoenen en handtassen: je vindt het er allemaal.

Voor de luxepoes

Wie wordt nu niet blij van juwelen als cadeau? Sieraden zoals een gouden ketting of armband zijn altijd een goed idee, zéker wanneer je er een persoonlijke boodschap in laat graveren.

Maar ook nieuwe arm candy - en dan bedoelen we natuurlijk een nieuw horloge - is leuk om te krijgen. Op deBijenkorf.be vind je een uitgebreide collectie horloges voor dames. Ook aan horloges voor heren ontbreekt het niet.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met deBijenkorf.be.

www.debijenkorf.be

LEES OOK:
Wish list: deze designer musthaves ga je deze herfst overal zien
Kidsaround: de mooiste feestoutfits voor baby’s, meisjes en jongens
Virtuele mode: een toekomst met goed geklede avatars en fashion NFT's