Kidsaround: de mooiste feestoutfits voor baby’s, meisjes en jongens

Gepubliceerd op 12 december 2022 door ELLE Partner
Kidsaround: de mooiste feestoutfits voor baby’s, meisjes en jongens ©Kidsaround

Kidsaround.com is de ideale website om chique outfits voor je kids samen te stellen en ze te verwennen met het allerbeste van de grote merken. Een innovatief en creatief concept voor high-end kindermode.

Kenzo Kids, Billieblush, BOSS, Carrément Beau, KARL LAGERFELD KIDS, Marc Jacobs, Zadig & Voltaire, Michael Kors, Timberland, DKNY, Lanvin …Stuk voor stuk grote namen die kleding maken voor elke gelegenheid. Kidsaround.com opent een wereld vol verfijning voor kinderen en tieners van 0 tot 16 jaar met kindercollecties van topkwaliteit. Want er staat geen leeftijd op jezelf mooi en zelfverzekerd voelen.

En wat is er beter dan een gala- of feestoutfit om ‘als grote mensen’ voor de spiegel te paraderen? Nette zondagse kleding met een leuke actuele twist: jurkjes en kostuums toveren je kinderen om in heuse modepopjes (maar dan in de vrolijke en uitgelaten versie!).

Het concept van Kids around is een echt alternatief voor de multibrandwinkels. Een handige online winkelervaring voor de ouders, speels voor de kinderen. Hier tellen alleen de kledingstukken en de stijl, mix & match is het codewoord.

Wil jij Kids around ‘in het echt’ ontdekken? Als verlengstuk van de website kun je ook gaan shoppen in de 65 fysieke winkels van Kids around wereldwijd.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Kids around.
www.Kidsaround.com 

Lees ook :
Interview: Farah El Bastani over haar favoriete modemomenten
5 vragen om na te gaan hoe verantwoord juwelenmerken echt zijn
Hoe voorkom je strawberry legs na het scheren?