Wish list: deze designer musthaves ga je deze herfst overal zien

Geüpdatet op 22 november 2022 door ELLE Partner
Wish list: deze designer musthaves ga je deze herfst overal zien

Het herfstseizoen is in volle gang en de keuzestress voor het samenstellen van de perfecte herfstgarderobe slaat toe. Om je bij te staan bij moeilijke modedilemma’s verzamelden we de mooiste designer musthaves van het moment.

Onze selectie is trouwens volledig te verkrijgen op de debijenkorf.be, dé bestemming voor iedereen die van designermode houdt. Wij zijn alvast fan, niet alleen omwille van de fijne selectie merken, maar ook omwille van de snelle levering én gratis retour binnen een bedenktermijn van 100 dagen.

Balenciaga

Le Cagole’ heroverde dit jaar zijn status als it-bag. De zwarte variant komt in drie handige formaten en combineer je gemakkelijk zowel met tussenseizoensjassen als winterjassen. Ook onze all time favoriete sneakers - de Triple S - en Kim K’s favoriete coltruien met geborduurd logo vind je op de bijenkorf.be.

Ralph Lauren

Nu Ralph Lauren zijn cultstatus opnieuw opeist zijn de truien, hemden en petten met geborduurd logo niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Wij bezwijken deze herfst voor de knusse trui met het herkenbare teddybeertje: ideaal voor het knuffelseizoen.

Prada

Met de opkomst van de Y2K-trend wonnen ook Prada-tassen het voorbije jaar enorm aan populariteit. De teddy-variant vormt het perfecte, knuffelbare accessoire voor elke winteroutfit en staat bovendien beeldig met de Prada-loafers, die andere musthave.

Cartier

De iconische Cartier Tank is een tijdloze klassieker. Dat maakt van het horloge niet alleen een draagbaar accessoire maar ook nog eens een goede investering. Op deBijenkorf.be is het horloge online te bestellen in verschillende stijlen.

Daily Paper

De laatste collectie van het Nederlandse streetwear-label Daily Paper bevat de leukste winterjassen en hoodies voor hem en haar. Met de comfortabele - en bovendien lekker warme - stuks trotseer jij de winterkou dit jaar in stijl.

Saint Laurent

In het rijtje tijdloze klassiekers kunnen ook de handtassen van Saint Laurent niet ontbreken. Het bekende monogram van de legendarische ontwerper siert populaire it-bags als ‘Loulou’, ‘Cassandre’ en ‘Kate’.


Tiffany & Co.

Nu de dagen korter worden, is ook het aftellen naar de feestdagen begonnen. En we weten allemaal dat het beste cadeau in een lichtblauw doosje verstopt zit. De schitterende juwelen van Tiffany & Co vormen de mooiste uiting van liefde: het perfecte cadeau om te geven of te krijgen.

Ba&sh

Het Franse modelabel Ba&sh staat synoniem voor Parijs chique. Tijdloze stuks gemaakt uit hoogwaardige stoffen vormen de basis voor een garderobe die even nonchalant als gesofisticeerd is.

Chloé

Het Franse Chloé was een van de eerste modehuizen ter wereld om haute couture te combineren met ready to wear. Ook vandaag staat het merk bekend om haar hedendaagse kledij en accessoires, ontworpen voor vrouwen die weten wat ze willen

Gucci

Gucci belichaamt de Italiaanse ‘dolce vita’. Elegant en kleurrijk: de laatste collectie van het merk bevat talloze statement pieces die niet kunnen wachten om in je garderobe te schitteren. En een Gucci handtas kan daar ook niet aan mankeren.

Michael Kors

Voor betaalbare designertassen is er één adres: Michael Kors. Het Amerikaanse label - met als gezicht niemand minder dan Bella Hadid - en zijn statement tassen staan synoniem voor hedendaagse glamour.

Dit artikel kwam tot stand in rechtstreekse samenwerking met deBijenkorf.be.

www.debijenkorf.be

LEES OOK :
Beauty-adventskalenders: bij The Body Shop zijn ze er al!
Interview met Elien Janssen en Marine Simonis : twee topsportsters, twee sporthorloges
Shopping: de meest on trend tassen van najaar 2022