Beauty-adventskalenders: bij The Body Shop zijn ze er al!

Geüpdatet op 29 september 2022 door ELLE Partner
Beauty-adventskalenders: bij The Body Shop zijn ze er al! ©The Body Shop

Kerstmis is voor ons allemaal een gelegenheid om de innige band te vieren met de mensen die we graag zien. Samen delen, met gulheid en aandacht voor elkaar. Trakteer anderen (of jezelf) op de adventskalenders van The Body Shop!

Geef cadeautjes die bijdragen aan een meer rechtvaardige en eerlijke wereld. Fairtrade stimuleren en in de spotlight zetten, kleine producenten ondersteunen, investeren in milieu- en sociale projecten, financiële onafhankelijkheid aanmoedigen … Al die waarden en engagementen vind je terug in elke verzorgings- en beautyverrassing in de adventskalenders van The Body Shop.

The Body Shop liet zich inspireren door de mensen die zich elke dag concreet en écht inzetten voor de fairtrade partnerschappen met het merk.

Drie solidaire, rijkelijk gevulde kalenders … en je hoeft er niet eens op te wachten!

Oké, de traditionele adventskalenders zijn net bedoeld om de nieuwsgierigheid aan te wakkeren en je zenuwen en geduld speels op de proef te stellen. Maar The Body Shop begrijpt maar al te goed dat heerlijk genieten niet kan wachten en dat tradities al eens mogen evolueren. Daarom zijn de adventskalenders van The Body Shop nu al verkrijgbaar. Klaar om jou al hun geheimen en heerlijkheden prijs te geven …

Box of Wishes

Een eerbetoon aan de vrouwen van Manorama Industries in Chhattisgarh (India), fairtrade partner van The Body Shop. Dankzij de mangopitolie van dit partnerschap biedt The Body Shop blijvend kansen op werk en financiële onafhankelijkheid aan een community van vrouwelijke producenten.

Deze doos bevat 24 verrassinkjes die het merk beroemd maakten, zoals een mini van de befaamde Mango Body Butter, een Vitamin C Glow Sheet Mask en een Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask.

Box of Wonders

Steun de fairtradepartners van The Body Shop wereldwijd, zoals Tungteiya, een organisatie voor vrouwelijke producenten van sheaboter in Ghana, door hen kansen te geven op een eerlijker en stabiel inkomen en toegang tot lokale gezondheids- en onderwijsprojecten.

In deze doos zitten 25 verrassingen, waaronder enkele iconische producten van het merk in fullsize formaat. Stuk voor stuk superzacht voor je lichaam, gezicht of haar!

Box of Wishes & Wonders

Deze doos bevat en is gemaakt van fairtrade gerecycleerd plastic en is trotse ondersteuner van initiatieven die de plasticvervuiling verminderen. Via de organisatie Plastics for Change in Bengaluru (India) krijgen afvalverzamelaars een eerlijk loon en betere arbeidsomstandigheden.

De doos bevat iconische bestsellers van het merk in fullsize formaat, spannende nieuwe producten, beautyaccessoires en alles wat je verder nog nodig hebt om jezelf lekker te vertroetelen.

En wanneer alle vakjes zijn opengemaakt, kun je de leuke kartonnen pop-ups van de kalender hergebruiken!

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met The Body Shop.
thebodyshop.com

LEES OOK:
Upway geeft kleur aan mobiliteit
Maak van je smartwatch een hip modestatement
Deze haartrends ga je in het najaar 2022 overal zien