Maak van je smartwatch een hip modestatement

Geüpdatet op 14 september 2022 door ELLE Partner
Maak van je smartwatch een hip modestatement

Los van de functionele voordelen zoals je fitnessdoelen bereiken en een overzicht krijgen van je algehele gezondheid, zijn smartwatches anno 2022 ook zeker een hip modeaccessoire. Met name de GT 3 Pro en de Fit 2 Watches van Huawei springen eruit qua uniek design.

Dat smartwatches niet noodzakelijk lompe snufjes voor techneuten hoeven te zijn, bewijst een nieuwe generatie wearables van Huawei die praktische voordelen combineren met een stijlvol ontwerp. Met een uniek design vormen ze de perfecte mix van technologie en mode. Het ultieme sporthorloge, maar ook voor dagelijks gebruik heel stijlvol. Het moet gezegd: in die zin vallen de GT 3 PRO en de Fit 2 Watches van Huawei extra op. Een korte voorstelling.

Huawei Watch GT 3 Pro

Terwijl de meeste smartwatches een vierkant of rechthoekig montuur hebben, oogt de Huawei Watch GT 3 Pro met zijn rond display meer als een klassiek polshorloge. Het model is beschikbaar in Titanium- en Ceramic-uitvoering, met een lens in saffierkristal dat zeer kras- en schokbestendig is. Het heldere display met meerdere wijzerplaten voelt verfijnd en elegant aan. De hightech keramische achterzijde ligt perfect op de pols. De in drie richtingen roterende kroon past perfect bij de vrouwelijke stijl van het horloge in de twee uitvoeringen.

Tegelijk werden ook de sportieve functionaliteiten van het horloge naar een hoger niveau getild. Naast een nieuwe snorkelmodus, zijn er meer dan 100 andere sportmodi voor een volstrekt individuele trainingservaring. De hypernauwkeurige positionering op basis van GNSS Dual-Band Five-System garandeert dat sporters van elk niveau nog dat tikkeltje verder kunnen gaan. En de wearable geeft als vanouds ook inzicht in je slaap, hartslag en dagelijkse activiteit.

©Huawei

Huawei Watch Fit 2

Toen de eerste Watch Fit in 2020 uitkwam, luidde het een nieuw tijdperk in voor de smartwatch met een uitdaging voor gebruikers om fitter te worden met een toestel dat niet alleen nuttig is maar ook buitengewoon stijlvol. De Huawei Watch Fit 2 gaat nog een stapje verder en zet volop in op personalisatie en individualiteit. Zo kan je afhankelijk van je inspiratie of kleding de bandjes makkelijk wisselen. Er is keuze uit zacht en comfortabel silicone, elegant leer of het modebewuste Milanese bandje. En zijn ook verschillende kleuren en meerdere stijlvolle wijzerplaten beschikbaar zodat je je smartwach steeds een andere look kan geven: sober op het werk, kleurrijk en fun in het weekend, enzovoort.

De twee horloges hebben echter nog veel meer te bieden. Zo kan je bijvoorbeeld met de Health App van Huawei die met je smartwatch verbonden is en beschikbaar is op iOS en Android nog makkelijker een gezonde levensstijl najagen. De app heeft een hele reeks functies, zoals Healthy Living Management bijvoorbeeld, waarmee je een uniek welzijnsplan kan opstellen, met het aantal dagelijkse stappen, wateropname, trainingen en nog veel meer. En sinds kort zijn de wearables van Huawei ook compatibel met Strava, ideaal voor loopfans dus.

Kortom, twee smartwatches die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol…

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Huawei.
huawei.com

LEES OOK:
De vernieuwde Dyson Airwrap multistyler doet zijn intrede: 3 summer looks door haarstyliste Nanja Massy
Ibiza: een unieke ervaring aan boord van een privéjacht
Nieuwe maand, nieuwe Netflixseries om naar uit te kijken