De vernieuwde Dyson Airwrap multistyler doet zijn intrede: 3 summer looks door haarstyliste Nanja Massy

Geüpdatet op 1 augustus 2022 door ELLE Partner Foto’s: Video's: Dennis Ravays
De vernieuwde Dyson Airwrap multistyler doet zijn intrede: 3 summer looks door haarstyliste Nanja Massy

De virale Dyson Airwrap multistyler doet opnieuw z’n intrede na een eerste, razend succesvolle editie. Maar wat maakt deze tool dan zoveel beter dan zijn voorganger? Wij zetten alle details op een rijtje en tonen je hoe je de Dyson Airwrap multistyler gebruikt!

De ingenieurs van Dyson hebben de stylingtool opnieuw uitgevonden met een brede waaier aan opzetstukken en verbeterde technologieën. Het gevolg? Een naar eigen smaak aanpasbare stylingtool voor allerlei stijlen en haartypes. Hoe werken ze, en belangrijker nog, hoe gebruik je ze precies? Beauty-experte en haarstyliste Nanja Massy neemt ons mee in haar studio en legt ons uit hoe je stap voor stap drie zomerlooks creëert met de opzetstukken van de Dyson Airwrap multistyler : beach waves, een ponytail en een wetlook.

Verbeterde Coanda-effect

De nieuwe Dyson Airwrap Multistyler maakt gebruik van het Coanda-effect. Dat ontstaat wanneer een luchtstroom met hoge snelheid naar een oppervlakte wordt geleid, en de luchtstroming zich aan het oppervlak hecht. In praktijk betekent het dat je je haar niet manueel hoeft te wikkelen rond een opzetstuk. Dat gebeurt helemaal vanzelf. Bij de nieuwe multistyler is het Coanda-effect verbeterd, en kun je dus - met behulp van de opnieuw ontwikkelde opzetstukken - je haar met nog meer gemak en controle stylen.

Verbeterde opzetstukken

Zo hoef je met de nieuwe multistyler nog maar één opzetstuk te gebruiken om je haar met de klok mee en tegen de klok in krullen, door de roterende koele punt te draaien om van richting te wisselen. Verder zijn de stevige en zachte gladmakende borstels ook opnieuw ontwikkeld. De verbeterde Coanda-luchtstroom trekt je haren aan naar het oppervlak van de borstel, om het haar in model te brengen met meer controle, zodat je je haar in een mum van tijd in model kunt brengen en steiler kunt maken. En uiteraard is het pronkstuk van deze set ongetwijfeld de gladmakende haardroger met Coanda-effect met meerdere standen. Deze vervangt de pre-styling dryer en kan nu zowel het haar drogen als pluizig haar verbergen.

Nanja deelt 3 zomerlooks

Look 1 : Beach waves

Beach waves zijn dé ideale look voor wie deze zomer van plan is om te vertoeven op het strand of in een zomerbar. Hoe je deze natuurlijke golven bereikt, laat Nanja je stap voor stap zien in de onderstaande video.

Look 2 : Volumineuze ponytail

Zin in een ponytail om al dansend de zwoele zomernacht in te gaan? Nanja toont je in deze video hoe je extra volume kunt creëren in je ponytail. Als finishing touch wikkel je een plukje haar rond de haar elastiek voor een mooi afgewerkt resultaat.

Look 3 : Wetlook

De gladmakende haardroger met Coanda-effect en gladmakende borstel zijn onmisbaar voor een elegante wetlook. Maak je haar droog met de gladmakende haardroger met Coanda-effect en verberg met dit zelfde opzetstuk ook pluizig haar voor een prachtig eindresultaat. Verhef je outfit en geef je look dat tikkeltje meer voor een cocktailevent of trouwfeest. Nanja geeft het voorbeeld.

Praktisch

De nieuwe Dyson Airwrap multistyler is beschikbaar voor €549 via dyson.be/nl. Al in het bezit van een Dyson Airwrap? Dan kun je de opzetstukken ook apart bestellen (€35, de gladmakende haardroger met Coanda-effect is €45, €165 voor de hele set) en gewoon gebruiken op je bestaande toestel. De set bestaat uit de gladmakende haardroger met Coanda-effect, de stevige en zachte gladmakende borstels, de ronde volumeborstel en de Airwrap opzetstukken in 30mm en 40mm of lange 30mm en 40mm opzetstukken.

Shop it

Dit artikel is in nauwe samenwerking geschreven met Dyson.
Dyson.be/nl

LEES OOK:
Nagels: dit zijn de hotste zomerkleuren!
Getest & goedgekeurd: de nieuwe Dyson Airwrap multistyler
Dit zijn de 8 populairste sneakers die modemeisjes dragen in 2022