Getest & goedgekeurd: de nieuwe Dyson Airwrap multistyler

Geüpdatet op 29 juni 2022 door ELLE Partner Foto’s: Jean-Simon Gérard
Getest & goedgekeurd: de nieuwe Dyson Airwrap multistyler

Op zaterdag 4 juni vonden de exclusieve ELLE x Dyson Masterclasses plaats in Botanic Sanctuary in Antwerpen. Wij benen je bij zodat je niets hoeft te missen.

De ELLE x Dyson Masterclasses stonden dit jaar volledig in het teken van gezonde, glanzende lokken. Gelukkige ELLE-lezeressen en influencers mochten erbij zijn. Zij ontdekten hoe ze hun haardos tijdens de zomermaanden kunnen beschermen tegen zon, zeewater en hitte én hoe ze hun haar kunnen stylen zonder het te beschadigen.

Dyson Airwrap multistyler

Na een welkomstdrankje maakten de deelneemsters kennis met de verschillende Dyson technologieën. De Dyson Airwrap multistyler heeft vernieuwde opzetstukken die gebruik maken van het Coanda-effect om de haren te krullen, in model te brengen en pluizig haar te verbergen, zonder extreme hitte. Deze nieuwe versie van de iconische Airwrap is geschikt voor nog meer haartypes en bevat verschillende personalisatiemogelijkheden. De lezeressen en influencers ontdekten de laatste nieuwigheden, namelijk:

  • De vernieuwde Airwrap opzetstukken: waarmee je krullen in beide richtingen kan creëren met één en hetzelfde opzetstuk door de roterende koele punt te draaien. De richting van de luchtstroom verander je vanaf nu immers tijdens het stylen.
  • De Coanda gladmakende droger: die je lokken droogt en tegelijkertijd pluizige, onstuimige haartjes verbergt. Dit opzetstuk gebruik je op compleet droog haar en alleen met koude lucht, zodat het de textuur van je haar niet wijzigt.
  • De opnieuw ontworpen gladmakende borstels die je haren drogen en in model brengen met verbeterde Coanda-prestaties en meer controle. Het resultaat? Een gladder en steiler kapsel.

Haargeheimen

Na afloop van de presentatie demonstreerde haargoeroe Toni Kalin de verschillende Dyson hairstyling tools op enkele haarmodellen. Specifieke haarissues aanpakken of haarlokken preventief beschermen: hij deelde al zijn haargeheimen. Volg Toni's stappenplan voor de perfecte beach waves:

  1. Droog je haar na het wassen goed voor maar blaas enkel de wortels helemaal droog.
  2. Verdeel je haar in twee secties met een middellijn en werk van voor naar achter.
  3. Houd het haar halverwege de lengtes vast, breng de Dyson Airwrap naar de punten en zet aan.
  4. Merk je dat het haar niet helemaal mooi aanzet rond de Airwrap, beweeg dan even heen en weer met het toestel.
  5. Belangrijk: vergeet het afkoelen niet en gebruik de 'cold shot'-functie minstens tien seconden lang.
  6. Wanneer je klaar bent met de waves, zet de roots dan even aan met de Coanda gladmakende droger. Op die manier creëer je een zachtere overgang.
  7. Fixeer je haar en schud het los met je vingers voor een nonchalante look. Ga je eerder voor glamoureus? Kam je lokken dan zachtjes door met de Dyson grove kam.

De belangrijkste conclusie? De Dyson Airwrap multistyler maakt géén gebruik van extreme hitte en beschadigt je lokken dus niet.

Daarna was het de beurt aan de ELLE-lezeressen en influencers om de Dyson Airwrap multistyler zélf uit te testen. Zowel Toni als enkele Dyson-experts begeleidden de deelneemsters, beantwoordden prangende vragen en deelden talloze tips & tricks.

Kriebelt het om zelf aan de slag te gaan? Bezit je reeds een Dyson Airwrap, dan kan je de nieuwe opzetstukken binnenkort apart aanschaffen en gebruiken met je bestaande stylingtool. Bezit je nog geen Dyson Airwrap, dan kan je deze hier aanschaffen voor 549 euro.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Dyson.
dyson.be

LEES OOK: 
Tips & tricks : de haargeheimen van Nanja Massy
Onze tips om goed voorbereid op vakantie te vertrekken
Je haar kleuren zonder schade? ELLE test een hair glaze