Nieuwe maand, nieuwe Netflix-titels om naar uit te kijken

Gepubliceerd op 2 juli 2020 door ELLE België
Nieuwe maand, nieuwe Netflix-titels om naar uit te kijkenNetflix

Ook tijdens de zomer spenderen we al graag eens een namiddag of avond in de zetel. Met onder meer een film met Matthias Schoenaerts, een documentaire met Zac Efron & ook een Vlaamse binge-worthy dramaserie heeft Netflix in juli heel wat nieuws voor ons in petto.

De twaalf

Twaalf juryleden, elk met hun eigen problemen, moeten beslissen over het lot van een vrouw die ervan wordt beschuldigd haar beste vriendin en dochter te hebben vermoord. Razend spannend met Maaike Cafmeyer in de hoofdrol.

The Old Guard

In deze actiefilm met Matthias Schoenaerts & Charlize Theron zien we Theron als de onsterfelijke soldaat Andy die samen met haar team de sterfelijke mensen beschermt. Door de komst van een nieuwe onsterfelijke dreigt hun bestaan echter onthuld te worden.

Down to Earth with Zac Efron

In deze documentairereeks reist acteur Zac Efron samen met gezondheidsexpert Darin Olien de wereld rond, op zoek naar gezonde en duurzame manieren om te leven.

How To Sell Drugs Online (Fast): seizoen 2

Deze Duitse coming-of-age serie is geschikt voor fans van Sex Education. Moritz Zimmermann probeert zijn ex-vriendin terug te winnen door haar te imponeren met de verkoop van XTC, met allerhande problemen tot gevolg.

Suits: seizoen 8 (deel 1)

Suits-fan moeten het in seizoen 8 helaas zonder Meghan Markle stellen, al is er wel een verrassende nieuwkomer die de cast komt vervoegen: Katherine Heigl. In hun nieuwe firma 'Zane Specter Litt' moeten Harvey en Louis zien samen te werken met de vader van Rachel.

The Kissing Booth

Eindelijk! Het tweede deel van de romantische film The Kissing Booth is vanaf 24 juli te zien op Netflix. Hoe zou het Elle en Noah vergaan zijn na Noah's vertrek naar Harvard? Net zoals dat wellicht in het echte leven gaat, komen er enkele obstakels op hun pad.

Piekt het toch heel hard om naar buiten te gaan? Dan is een uitstapje naar Knokke misschien een goed idee.

(Stagiaire Louise Proot)