Nieuwe maand, nieuwe Netflixseries en films om naar uit te kijken

Gepubliceerd op 1 september 2022 door Lore Ginneberge
Nieuwe maand, nieuwe Netflixseries en films om naar uit te kijken

Aan Netflix & chill ook in de maand september geen gebrek. Houd de popcorn bij de hand en start met deze nieuwe series en films. Klaar? Bingen maar!

Nieuwe films en series op Netflix in september 2022

Do Revenge

Het verhaal: "De koningin van een prestigieuze privéschool maakt een geheime deal met een nieuwe student om wraak te nemen op hun respectievelijke vijanden."

Waarom we kijken: Onze ultieme guilty pleasure? Een rasechte tienerfilm met alle bijbehorende clichés. Ook de twee hoofdrolspeelsters, Camila Mendes (te zien in Riverdale) en Maya Hawke (te zien in Stranger Things) zijn een bonuspunt.

Beschikbaar vanaf 16 september 2022

Blonde

Het verhaal: "Dit fictie-portret herbeleeft op gedurfde wijze het tumultueuze privé-leven van Hollywoodlegende Marilyn Monroe... en de prijs van haar roem."

Waarom we kijken: De rol van zo'n icoon spelen is geen gemakkelijke opgave, die eer is weggelegd voor de Cubaans-Spaanse actrice Ana de Armas. Hoe zal ze het ervan af brengen? We kunnen niet wachten om het te ontdekken!

Beschikbaar vanaf 28 september 2022

The Empress (seizoen 1)

Het verhaal: "Wanneer de rebelse Elisabeth verliefd wordt op keizer Frans en tot ieders verrassing zijn vrouw wordt, ontrafelt zich een wereld van druk en intrige aan het Weense hof."

Waarom we kijken: Duik in de fascinerende geschiedenis van Sissi, keizerin van Oostenrijk, en haar leven vol opstanden, taboes en grote liefde.

Beschikbaar vanaf 29 september 2022

Deze populaire Netflixseries krijgen een vervolg

Fate: The Winx Saga (seizoen 2)

Het verhaal: "Het nieuwe schooljaar staat op het punt te beginnen, want het oude regime in Alféa is weg! De leerlingen van Alféa moeten Solaria beschermen tegen machtige vijanden die mogelijk in de school zijn geïnfiltreerd, terwijl Bloom worstelt om haar krachten onder de knie te krijgen."

Waarom we kijken: Het eerste seizoen nam ons mee terug naar onze kindertijd. Dit vervolg belooft nog meer magie, romantiek, nieuwe gezichten en een nieuw gevaar dat op de loer ligt in de schaduw...

Beschikbaar vanaf 16 september 2022

Dynasty (seizoen 5)

Het verhaal: "Intense machtsspelletjes, ongezonde rivaliteit tussen broers en zussen en meedogenloze sabotage bepalen het leven van de Colby's en de Carringtons." Deze herwerkte versie van de klassieke soap wil je niet missen.

Waarom we kijken: We komen nog één keer samen voor een familiereünie want dit is het laatste seizoen van de cultserie die een trouwe fanbase heeft opgebouwd sinds de release in 2017.

Beschikbaar vanaf 24 september 2022