Nieuwe maand, nieuwe Netflixseries om naar uit te kijken

Gepubliceerd op 1 juni 2022 door Lore Ginneberge
Nieuwe maand, nieuwe Netflixseries om naar uit te kijken Netflix

Aan Netflix & chill ook in de maand juni geen gebrek. Houd de popcorn bij de hand en start met deze nieuwe series of het vervolg op populaire Netflixreeksen. Klaar? Bingen maar!

Nieuwe series op Netflix in juni 2022

Baby Fever (seizoen 1)

Het verhaal: "Nadat ze zichzelf op een dronken dag heeft geïnsemineerd met het sperma van haar ex, worstelt een vruchtbaarheidsdokter om haar zwangerschap uit te leggen en haar verloren liefde terug te winnen."
Waarom we kijken: Deze Deense miniserie benadert het ouderschap op een andere en originele manier met Nana, het hoofdpersonage, wier acties haar leven radicaal zullen veranderen, en haar soms in de problemen brengen.

Beschikbaar vanaf 8 juni 2022

Surviving Summer (Seizoen 1)

Het verhaal: "Van school gestuurd en verbannen naar Australië, zorgt een opstandige New Yorkse tiener voor oproer in de naaste omgeving van een jonge surfer."
Waarom we kijken: De vakanties zijn nog niet aangebroken, dus in de tussentijd duiken we in series die ons doen reizen! Nog beter als de nodige dosis tienerromantiek aanwezig is.

Beschikbaar vanaf 3 juni 2022

Intimidad (seizoen 1)

Het verhaal: "De carrière van een opkomende politica loopt gevaar wanneer er een heimelijk opgenomen sekstape naar de pers uitlekt. Dat zorgt ervoor dat de grens tussen haar openbare leven en privébestaan steeds vager wordt."

Waarom we kijken: Fans van de Netflixhit La Casa de Papel, deze is voor jullie. Actrice Itziar Ituño uit de populaire Spaanse serie speelt de hoofdrol in dit nieuwe pareltje.

Beschikbaar vanaf 10 juni 2022

Deze populaire Netflixseries krijgen een vervolg

Peaky Blinders (seizoen 6)

Het verhaal: "De Shelby's lijden een zwaar verlies. Vier jaar later, na het einde van de drooglegging, stort Tommy zich op de opiumhandel, waardoor hij gedwongen wordt zich aan zijn ergste vijanden te binden".

Waarom we kijken: Dit zesde seizoen is het seizoen dat de hitreeks zal afsluiten. Dit is ook een reden om voor een keer niet te bingewatchen en maximaal te genieten. Laat de pret de hele maand juni duren!

Beschikbaar vanaf 10 juni 2022

The Umbrella Academy (Seizoen 3)

Het verhaal: "Terug op de Academie komen de Umbrellas in aanraking met een nieuwe groep Hargreeves wanneer een mysterieuze kracht de stad begint te verwoesten..."

Waarom we kijken: De prijzenwinnende serie komt eindelijk terug. De mix tussen komedie, drama, catchy dialogen en oprecht leuke personages maken dit een must - ook als je geen fan bent van doorsnee superheldverhalen.

Beschikbaar vanaf 22 juni 2022