De nieuwe lading kerstfilms op Netflix om al in de feeststemming te komen

Geüpdatet op 14 november 2022 door Lore Ginneberge
De nieuwe lading kerstfilms op Netflix om al in de feeststemming te komen Unsplash

Warme chocolademelk, een dekentje en een van deze nieuwe kerstfilms op Netflix klaar: genieten maar!

Niets leuker dan aftellen naar de leukste tijd van het jaar met een gezellige kerstspecial of romantische film op Netflix.

Falling For Christmas

Lindsay Lohan maakt haar glorieuze comeback, in een kerstfilm dan nog wel, en alleen daarom moeten we 'Falling For Christmas' zien. Ongetwijfeld cheesy, barstensvol clichés en hoogst voorspelbaar, maar daarom niet minder entertaining.

Verschijnt op 10 november 2022.

Christmas With You

En over cheesy plotlijnen gesproken: de familiekomedie 'Christmas With You' wint vast geen Oscar, maar staat garant voor een gezellige avond. De film volgt een popster die inspiratie zoekt voor een kersthit en de kerstwens van een jonge fan vervult om haar te ontmoeten. En dan vindt ze de ware liefde.

Verschijnt op 17 november 2022.

Christmas on Mistletoe Farm

Deze Netflix kerstfilm vertelt het verhaal van een weduwnaar die een boerderij erft net voor de feestdagen. Hij kan moeilijk wennen aan het dorpsleven, daarom bundelen zijn kinderen hun krachten om met hun vader op de boerderij te blijven wonen.

netflixfilms kerst kerstfilms Netflix
Netflix

Verschijnt op 23 november 2022.

The Noel Diary

Een romanschrijver (Justin Hartley) die met Kerstmis zijn ouderlijk huis opruimt, ontmoet een intrigerende jonge vrouw (Barrett Doss) die op zoek is naar haar biologische moeder. Zal een oud dagboek hun verleden - en harten - ontsluiten? 'The Noel Diary' is gebaseerd op de gelijknamige roman van Richard Paul Evans.

Verschijnt op 24 november 2022.

De Familie Claus 3

Neem een pauze van de Amerikaanse en Scandinavische films op Netflix en laat je net als de rest van de wereld inpakken door deze Belgisch-Nederlandse (!) kerstfranchise met onder andere Jan Decleir in de hoofdrol. De plot van deze vervolgfilm: opa Noël en zijn kleinzoon Jules moeten het kerstfeest stiekem regelen vanop vakantie, maar dan ontdekt kleine zus Noor hun geheime kerstwereld...

Verschijnt op 7 december 2022.

Scrooge: a Christmas Carol

Deze animatiefilm, oorspronkelijk geschreven door Charles Dickens, gaat over over Scrooge, een norse en onvriendelijke man die nog maar één kerstavond heeft om zijn verleden onder ogen te komen en een betere toekomst op te bouwen. De stemmencast van deze film bestaat uit onder meer Luke Evans en Olivia Colman.

netflixfilms kerst kerstfilms Netflix
Netflix

Verschijnt op 2 december 2022.

LEES OOK: 

5 documentaires op Netflix boordevol juicy info over celebrities 

6 films en series over een dodelijk spel om na Squid Game te bingen

De leukste winterdecoratie om nu al zelf te maken