De nieuwe lading kerstfilms op Netflix om al in de feeststemming te komen

Geüpdatet op 9 november 2021 door Lore Ginneberge
De nieuwe lading kerstfilms op Netflix om al in de feeststemming te komen Unsplash

Warme chocolademelk, een dekentje en een van deze nieuwe kerstfilms op Netflix klaar: genieten maar!

Niets leuker dan aftellen naar de leukste tijd van het jaar met een gezellige kerstspecial of romantische film op Netflix.

The Princess Switch 3: Romancing The Star

Vanessa Hudgens speelt weer haar eigen dubbelganger in de derde editie van The Princess Switch. Margaret en Stacy doen beroep op hun derde dubbelganger, Fiona, wanneer een kostbare kerstrelikwie verdwijnt. Die schakelt haar knappe ex in om hen te helpen.

Releasedate: 18 november

A Castle For Christmas

Wanneer schrijfster Sophie Brown naar Schotland afzakt om er een kasteel te kopen, botst het met eigenaar Duke Myles. Terwijl ze hem toch probeert te overtuigen om het kasteel aan haar te verkopen, ontstaat er tussen de conflicten door wie weet zelfs iets meer.

Releasedate: 26 november

A Boy Called Christmas

Nikolas trekt op een ongelofelijk avontuur naar het besneeuwde Noorden. Hij gaat er op zoek naar zijn vader, die het legendarische elvendorp Elfhelm wil vinden. Samen met zijn rendier Blitzen en zijn trouwe muizenkompaan zal Nikolas snel op zijn eigen lot botsen. Een film vol magie  die bewijst dat alles zomaar eens écht zou kunnen gebeuren.

Releasedate: 24 november

Christmas Flow

Een klassiek verhaal over een bloeiende romance tussen twee tegenpolen: een beroemde rapper en een volhardende journaliste vallen voor elkaar tijdens het kerstseizoen. Trekken ze elkaar aan, of stoten ze elkaar uiteindelijk toch vooral af?

Releasedatum: 17 november

Robin Robin

Ken je Shaun the Sheep, het schattige kleien schaapje? De makers van Shaun (en Chicken Run en Wallace & Gromit) presenteren je nu Robin Robin, een kerstspecial met de stem van onder andere Gillian Anderson uit The Crown. Ontdek of een klein roodborstje dat opgevoed werd door een muizenfamilie kan leren vliegen en haar kerstwens in vervulling ziet gaan. Een nieuwe release, maar met een nostalgisch gevoel.

Releasedate: 24 november

Love hard

Een romcom met Nina Dobrev, in de rol van een schrijfster die de sprong waagt om de man die ze online ontmoette te verrassen tijdens de feestdagen. Op de datingapp was hij stoere kerel 'Josh', maar in het echte leven blijkt hij iets anders te zijn: zijn jeugdvriend die haar met zijn profiel heeft gecatfished. Oeps...

Releasedate: 5 november

LEES OOK: 

5 documentaires op Netflix boordevol juicy info over celebrities 

6 films en series over een dodelijk spel om na Squid Game te bingen

De leukste winterdecoratie om nu al zelf te maken