Netflix komt met record aantal nieuwe kerstfilms- en series

Gepubliceerd op 12 november 2020 door Lore Ginneberge
Netflix komt met record aantal nieuwe kerstfilms- en seriesNetflix

Netflix op, popcorn klaar... Laat de voorpret beginnen!

Niets leuker dan aftellen naar de leukste tijd van het jaar met een gezellige kerstserie of romantische kerstfilm op Netflix.

Holidate

Twee singles die elkaar nauwelijks kennen en niet alleen willen zijn tijdens de feestdagen worden elkaars metgezel, maar gevoelens komen in het spel... Deze romcom met Emma Roberts en Luke Bracey in de hoofdrol mag dan ietwat voorspelbaar zijn, toch kijken we 'm maar al te graag onder een dekentje met een bakje popcorn.

Releasedate: 28 oktober

Dash & Lily

De cynische Dash en de vrolijke Lily wisselen berichtjes uit in een notitieboekje. Kunnen tegenpolen elkaar echt aantrekken? Deze serie gebaseerd op de gelijknamige populaire boekenreeks én met Nick Jonas als co-producer belooft een giga hit te worden.

Releasedate: seizoen 1 vanaf 10 november

Operation Christmas Drop

Een strenge Congres-assistente verzamelt bewijs om een Amerikaanse luchtmachtbasis in de tropen te sluiten, maar valt voor de ruimhartige kapitein van de basis....

Releasedate: 5 november

The Princess Switch: Switched again

Het vervolg op deel één uit 2018 met Vanessa Hudgens - de onofficiële christmas queen -  die tegelijk banketbakker en prinses speelt. Dit is er eentje voor iedereen die vroeger obsessed was met films als It Takes Two.

Releasedate: 19 november

The Christmas Chronicles 2

Ook van deze kersthit komt nu een tweede deel uit. The Christmas Chronicles toonde hoe Kate en Teddy kerst wisten te redden. De kinderen zijn intussen tieners en komen in deel 2 voor nieuwe avonturen te staan. Een hartverwarmende familiefilm vol humor, actie en kerstsfeer.

Releasedatum: 25 november

Christmas on a Square

In een jaar als 2020 hoeft niets ons te verbazen, zelfs een film met Dolly Parton (!) in de hoofdrol kan gewoon. Miss Parton speelt er een engel die optreedt tegen een boosaardige dame die een aantal dorpsbewoners wil verjagen. Ook de soundtracks werden verzorgd door Dolly Parton. Dat beloofd!

Releasedate: 22 november

Jingle Jangle, a Christmas Journey

Deze muzikale film over een speelgoedmaker en zijn kleindochter is een streling voor het oog én het oor, want niemand minder dan John Legend staat in voor de kostuums en de muzikale begeleiding. Een fantasierijke, sprookjesachtige film die je helemaal meeneemt naar een magisch universum.

Releasedate: nog niet bekend