Lindsay Lohan keert terug met nieuwe Netflix kerstfilm ‘Falling for Christmas’

Gepubliceerd op 7 oktober 2022 door Lore Ginneberge
Lindsay Lohan keert terug met nieuwe Netflix kerstfilm ‘Falling for Christmas’

De queen keert terug! Na een pauze van vijftien jaar zien we Lindsay Lohan binnenkort terug op het scherm. De actrice speelt de hoofdrol in de kerstfilm 'Falling for Christmas' op Netflix.

Elk jaar komt Netflix met een paar nieuwe kerstfilms waarin grote sterren als Vanessa Hudgens en Dolly Parton een rol krijgen. Dit jaar pakt de streamingdienst uit met 'Falling for Christmas', met niemand minder dan Lindsay Lohan in de hoofdrol. Best bijzonder, want de ster verdween rond 2007 van het toneel en deed sindsdien enkel nog voice-overs voor animatiefilms. Wanneer je bedenkt dat 'The Parent Trap' in 1998 en 'Mean Girls' in 2004 uitkwam, is het niet gek dat de actrice, die starte als kindsterretje, ervoor koos om een tijdje uit de spotlights te verdwijnen. Maar 2022 blijkt het jaar van de comebacks, want na Cameron Diaz is ook Lohan weer helemaal terug op de set.

Lindsay Lohan comeback film Netflix Falling For Christmas
Netflix

De 36-jarige actrice is momenteel al bezig met de opnames voor een tweede Netflixfilm 'Irish Wish'. In een interview met The Hollywood Reporter zegt ze "een geweldige tijd te hebben met Netflix" en onthult ze dat ze "in gesprek is over volgende stappen." "Ik zou graag dieper duiken en een personage spelen dat op zoek gaat naar zichzelf", aldus Lindsay Lohan.

Alles over de nieuwste kerstfilm Falling for Christmas

In de kerstfilm volgen we Lindsay's karakter Sierra in de dagen voor Kerst. De jonge en net verloofde erfgename wordt slachtoffer van een vreselijk skiongeluk, waardoor ze last krijgt van geheugenverlies. Ze belandt in de handen van lodge-eigenaar, Jake, en zijn dochter. Klinkt als het perfecte scenario om je warm te houden tijdens een koude winteravond.

'Falling for Christmas' is vanaf 10 november 2022 te zien op Netflix.

LEES OOK: ''Blonde' op Netflix krijgt kritiek om "anti-abortus propaganda"