20 cadeaus waarmee je punten scoort bij je (schoon)zus

Gepubliceerd op 11 december 2023 door Lore Ginneberge
20 cadeaus waarmee je punten scoort bij je (schoon)zus Launchmetrics Spotlight

Op zoek naar het perfecte kerstcadeau voor je zus of schoonzus? Of het nu gaat om mode, lifestyle, of beauty, deze cadeaus bieden voor elke stijl en voorkeur iets bijzonders. Van een praktische regenjas die elke Belgische bui trotseert tot een exclusieve geurset die de magie van Tomorrowland in huis brengt, dit jaar verras je haar met een geschenk dat echt bij haar past.

1. Extra schattige Uggs

Het perfecte cadeau om stijlvol te ontspannen tijdens de koude winteravonden! Deze Uggs combineren comfort en elegantie, en maken haar de cocooning queen.

UGG Scuffette pantoffel via De Bijenkorf
UGG Scuffette pantoffel via De Bijenkorf

Shop hier

2. Drunk Elephant travel kit

Is je zus het type dat elke avonds haar skincareroutine van zeven stappen uitvoert en terwijl door beauty TikToks scrollt? Dan is de Drunk Elephant kit vol mini varianten van de bestsellers ongetwijfeld de heilige graal van de kerstcadeaus.

The Littles skincare set, Drunk Elephant via Ici Paris XL
The Littles skincare set, Drunk Elephant via Ici Paris XL

Shop hier

3. Een stijlvolle regenjas

Het weer van tegenwoordig dwingt ons om praktische cadeau-ideeën te bedenken, zoals deze regenjas met van Rains om je tegen alle Belgische buien te beschermen, of dat nu is op zomerse festivals, tijdens herfstwandelingen of na een avondje stappen.

Blauwe regenjas, Rains cadeautje zus kerst
Blauwe regenjas, Rains

Shop hier

4. Een mini Instax camera

De Instax Pal is de allereerste pocket digitale camera van FUJIFILM die, in combinatie met de INSTAX Link smartphone-printer, een nieuwe manier van fotograferen biedt.

Instax, FUJIFILM cadeau zus
Instax, FUJIFILM

Shop hier

5. Een fijn witgoud armbandje

Een schattig juweel dat je eigenlijk nooit meer uit hoeft te doen. Met een subtiel sieraad zit je altijd goed, je zus kan het mixen en matchen naar haar eigen smaak.

Golden Eye armbandje in witgoud, Diamanti Per Tutti
Golden Eye armbandje in witgoud, Diamanti Per Tutti

Shop hie

6. Een ultrazachte pyjama

Ze zit in haar Netflix & chill periode (dat begrijpen we maar al te goed), dan is er niets beters dan cocooning in een mooie pyjama. Een klassieker die altijd in de smaak valt.

Fluwelen pyjama, Etam kerst
Fluwelen pyjama, Etam

Shop hier

7. Een sportabonnement

Een workout in een trendy studio kan een grote hap uit je budget nemen, doe je sportieve zus daarom een paar maanden zweten cadeau - of nog leuker: maak er meteen een goed voornemen van om samen te sporten in het nieuwe jaar.

Syncycle abonnement kerst cadeau
Syncycle

Shop hier

8. Chic telefoonhoesje

Voor girls on the go die hun telefoon steeds binnen handbereik willen - wij allemaal dus.

telefoon tasje originele cadeaus zus
Allo Coco telefoontasje, Marie Marten

Shop hier

9. Een retro koffieapparaat

Je millennial-zus met een koffieverslaving zal vast gemerkt hebben dat filterkoffie weer helemaal hot & happening is. Deze compacte koffiemachine past in elke keuken en is handig om rechtstreeks je meeneembeker te vullen.

moccamaster koffieapparaat filterkoffie kerst cadeau zus
Cup One, Moccamaster

Shop hier

10. Een design halsband voor haar hond

Doet je zus niets liever dan accessoires kopen voor haar meest kostbare bezit - haar trouwe viervoeter? Het Belgische BOYANDTEDDY maakt premium halsbanden en leibanden, speciaal voor de baasjes wiens honden enkel het allerbeste verdienen.

Lichtblauwe leren halsband, Boy and Teddy
Lichtblauwe leren halsband, BOYANDTEDDY

Shop hier

11. Het Glossier You parfum

Verras je jongere zus met het meest gehypte - en sinds kort in België verkrijgbare - parfum van Glossier. Met dit cadeau wordt je niet alleen de onbetwiste lievelingszus, maar bewijs je vooral dat je de taal van Gen Z spreekt.

glossier België kerst cadeaus zus
You parfum, Glossier

Shop hier

12. Essentials voor intieme verzorging

Dit jaar heeft Gapianne een selectie van betrokken cadeaus gecreëerd die geen enkele vrouw onverschillig zal laten. Intieme verzorgingsproducten gepresenteerd in unieke en milieuvriendelijke kerst furoshikis om te bloeien in haar intieme leven, haar lichaam en haar cycli.

Toilettas met essentials voor intieme verzorging, Gapianne
Toilettas met essentials voor intieme verzorging, Gapianne

Shop hier

13. Roze oordopjes voor muziekliefhebbers

Loop Experience is de ideale partner voor muziekliefhebbers die dol zijn op de sfeer van concerten en festivals. Deze gehoorbescherming is inderdaad onmisbaar om tinnitus en andere oorproblemen te voorkomen.

Loop Experience Equinox, Loop Earplugs
Loop Experience Equinox, Loop Earplugs

Shop hie

14. Een complete matcha kit

Is je zus een matcha latte devotee of eerder nieuwsgierig om het groene goedje te proberen? Deze Discovery Box van Iro is de ideale uitnodiging om deze ceremonie rechtstreeks uit Japan te ontdekken. Je krijgt matchapoeder, een bamboe garde en lepel, een zeef, een keramische kom gemaakt door Pascale Naessens en een brochure die de voordelen van dit superfood voor het lichaam uitlegt.

Matcha discovery set, IRO kerstcadeautjes cadeau zus
Matcha discovery kit, IRO

Shop hier

15. Charlotte Tilbury make-upset

Deze limited-edition set zit vol met de meest populaire Charlotte Tilbury-producten, een cultmerk onder beauty aficionados.

Pillow Talk On the Go Kit, Charlotte Tilbury via De Bijenkorf
Pillow Talk On the Go Kit, Charlotte Tilbury via De Bijenkorf

Shop hier

16. Een paar comfortabele sneakers

Is je zus een hardloopfanaat of gewoon een sneaker addict? Deze ProGrid Triumph 4 omarmt alle trendy codes van dit moment. Wij willen ze ook!

 

Uno 2 sneakers, Skechers kerstcadeau schoonzus
Uno 2 sneakers, Skechers

Shop hie

17. Een kit voor gelmanicures

Het merk Manucurist biedt een complete set om thuis nagels te doen als een pro. In de kit: een basis, een topcoat, een remover, een professionele lamp en twee tinten semi-permanente nagellak en verwijderclips. Iets zegt ons dat we volgend jaar veel zussenavonden zullen hebben vol eten, romantische komedies, en manicures!

Pro Green Flash kit, Manucurist kerst cadeaus zus
Pro Green Flash kit, Manucurist

Shop hier

18. Een designer skibril

Vertrekt ze binnenkort op wintersportvakantie? Deze luxe skibril is dan wel geen essentiële aankoop, met een opvallend model als dit ziet iedereen haar van ver de piste afdalen.

Bordeaux skibril, Chloé via Zalando
Bordeaux skibril, Chloé via Zalando

Shop hier

19. Een pakket menstruatieslips

Het ultieme ethische en praktische cadeau. Vaarwel tampons en maandverband, het tijdperk van de menstruatieslip is nu echt aangebroken. En echt, het is levensveranderend!

Menstruatieslips, Moodz
Menstruatieslips, Moodz

Shop hier

20. Baobab x Tomorrowland geurset

De Baobab Collection x Tomorrowland geurkaarsen nemen je mee naar de magische wereld van het Belgische muziekfestival. Met de geur van lelietjes-van-dalen en mos en een art nouveau-ontwerp in goud en groen.

Geurset, Baobab x Tomorrowland
Geurset, Baobab x Tomorrowland

Shop hier