Huur een weekend lang (of nog langer) een Defender met daktent

Geüpdatet op 3 oktober 2023 door ELLE Partner
Huur een weekend lang (of nog langer) een Defender met daktent ©Land Rover

Zin in avontuur maar zonder de veiligheid uit het oog te verliezen? Wil je graag instawaardige foto's met een opwindend-chic kantje? Heb je er altijd al van gedroomd om onder de sterrenhemel te slapen op het dak van een beroemde SUV? Dat kan!

Huur een Defender, met of zonder daktent, en geniet in stijl van de buitenlucht. De Defender-terreinwagen is stevig en sterk. En bij de deelnemende concessiehouders kun je hem nu dus ook gewoon huren. Een uitstapje met het hele gezin, een romantisch uitje of solo de natuur in? Het wordt vast en zeker geweldig, zeker met de luxe en het comfort die je in de Defender vindt. De Defender blijft trouw aan de pioniersgeest waar Land Rover al ruim zeventig jaar voor bekendstaat. Maar hij gaat ook mee met zijn tijd en past zich aan alle moderne avonturen, ontdekkingstochten en trends aan. 

Vernieuwing en prestaties

Met zijn geavanceerde technologieën (die elke rit onvergetelijk maken) en ultramoderne connectiviteit is de Defender veel meer dan een SUV. Zijn indrukwekkende silhouet en uitzonderlijke offroad-capaciteiten maken van hem een toonbeeld van kracht en elegantie. 

Comfort midden in de natuur

De daktent is uitgerust met strategisch geplaatste panoramische ramen. Zo heb je een uitzicht van 360 graden. Je hoeft maar enkele treden omhoog te klimmen en slaapt al meteen een niveautje hoger: onder de sterren maar zonder je zorgen te hoeven maken over het weer. En in je knusse nestje boven op de wagen geniet je ook lekker van het zonnetje. De daktent is speciaal ontworpen met het oog op duurzaamheid en een lange levensduur. Ze is veel meer dan een uitbreiding van je voertuig, het is een beetje 'thuis', maar dan midden in de natuur. De tent biedt een onvergetelijke kampeerervaring en er is plaats voor twee volwassenen. Ze is het resultaat van de samenwerking tussen Land Rover en Autohome, dat hierin gespecialiseerd is. Ze is op maat gemaakt en past dan ook perfect op de nieuwe Defender 110. De mechanismes zijn heel intuïtief, je zet ze in enkele seconden op. Als ze niet wordt gebruikt, steekt de tent in een beschermende opbergbox van lichte glasvezel.

Huur het avontuur!

Je kunt de Defender enkele dagen, een week, een maand of zelfs nog langer huren. Ga naar de officiële site van Jaguar Land Rover en geef de huurdata in en de plaats waar je hem wilt oppikken. Zoek de Jaguar of Land Rover die je het beste bevalt, reserveer hem met één enkele klik, ga hem ophalen bij je concessiehouder en geniet van je reis.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Land Rover. www.landrover.be

Lees ook:
Het iconische Wiltcher's Hotel viert zijn 110e verjaardag!
Urban Arrow: de bakfiets die niet alleen praktisch maar ook hip is
De sfeervolste tuinverlichting voor gezellige avonden