Urban Arrow: de bakfiets die niet alleen praktisch maar ook hip is

Gepubliceerd op 31 augustus 2023 door ELLE Partner
Urban Arrow: de bakfiets die niet alleen praktisch maar ook hip is

Met de elektrische bakfiets van Urban Arrow verplaats jij jezelf en je kinderen, huisdieren, pakketjes, boodschappen, ... zorgeloos van punt A naar B én dat in stijl. Zo maak je van iedere rit een uitstap.

“Het is onze missie om jouw leven én het leven in stedelijke omgevingen te verbeteren met onze bakfietsen. Een beetje schoner, stiller en efficiënter...", zo luidt de missie van Urban Arrow.

© Urban Arrow

Als pionier op de markt is Urban Arrow al meer dan 12 jaar een iconisch merk voor elektrische bakfietsen. Met hun strakke design, oog voor veiligheid en extra ruime bak is deze bakfiets de ideale oplossing voor een vlotte verplaatsing met een hart voor de planeet. Ervaar het zelf en boek een testrit bij een verdeler in je buurt.

De Urban Arrow Family fiets

Op stap met de hele familie en nood aan ruimte? Dan is de Urban Arrow Family fiets zeker iets voor jou! Deze bakfiets is de ruimste in zijn soort, zo vervoer je makkelijk je kinderen, bagage en veel meer. Daarnaast installeer je vlot een autostoel of bankje zonder dat je moet inboeten op ruimte. Gedaan met kiezen tussen veiligheid en comfort, met de ruime EPP-bak die werkt als omgekeerde helm uitgerust met driepuntsgordels zijn jouw kleintjes optimaal beveiligd. Dat terwijl de stevige stuurstang zorgt voor een comfortabele stabiliteit op de weg. Smalle wegen of drukke banen, je bewaart ten alle tijden de controle met de Urban Arrow Family fiets.

 

Iconisch design

Je weet wat ze zeggen: "Never change a winning team”. Dat hebben ze bij Urban Arrow zeker ter harte genomen. Na 12 jaar aan vernieuwingen en aanpassingen, blijft het basisontwerp van de Urban Arrow Family steevast hetzelfde. Dat ze vertrouwen hebben in hun ontwerp is wel duidelijk, je krijgt er dan ook niet voor niets 10 jaar garantie op. 

Blijf verbonden

Hou je graag een oogje in het zeil? Met de Urban Arrow Connected App ben je altijd in contact met je bakfiets. Zo beveilig je jouw fiets tegen diefstal en track je zijn locatie via de GPS-tracker. Vergeten je fiets te sluiten? Geen probleem, met de app bedien je jouw bakfiets vanop afstand.

 

© Urban Arrow

Pimp your ride

Achter elke goede fiets, zit een fietser en als er één ding nog belangrijker is dan bakfietsen voor Urban Arrow dan zijn het wel de eigenaars. Personaliseer je bakfiets volledig naar wens met het ruime aanbod aan accessoires. Kies je voor een zonnescherm, een extra zitbank, een achterdrager of wil je gewoonweg alles? De opties zijn eindeloos.

Tot en met 15 oktober 2023 geniet je uitzonderlijk van een aantrekkelijke promotie. Bij aankoop van een witte Urban Arrow Family ontvang je een accessoirepakket cadeau (t.w.v. 597 euro). 

Meer informatie

Dit artikel is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Urban Arrow.

LEES OOK:
Milkywaysblueyes neemt je mee naar het MARTINI gala in Milaan
10 hotspots voor een weekendje weg in Maastricht
Hiboo, jouw slaapbuddy, strijkt neer in Brussel