Binnenkijken: zo woont de Nederlandse influencer Queen of Jetlags

Geüpdatet op 17 december 2020 door Lore Ginneberge
Binnenkijken: zo woont de Nederlandse influencer Queen of Jetlags

De naam Noor de Groot zegt je misschien weinig, maar 'Queen of Jetlags' ken je sowieso. Benieuwd hoe het interieur van één van Nederlands grootste influencers eruitziet? Westwing ging op bezoek en neemt je mee achter de schermen.

Kun je je in het kort even voorstellen?

"Ik ben Noor, op sociale media bekend als Queen of Jetlags. Intussen ben ik al 7 jaar actief als content creator, ik post over mode, beauty, interieur en reizen."

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door NOOR DE GROOT (@queenofjetlags) op


Waar vind je inspiratie voor de styling van je interieur?

"De inspiratie komt echt uit alle hoeken. Doordat ik de afgelopen 10 jaar bijna non-stop gereisd heb, komen daar de meeste ideeën vandaan. Door het zien van talloze hotels merk ik steeds beter wat ik echt mooi vind en wat mijn stijl is. Ik vind Pinterest ook geweldig natuurlijk, maar ik haal momenteel de meeste inspiratie uit het zoeken naar foto’s van interieurs uit de jaren '60 tot '80."

westwing
Noor in haar interieur - © Westwing

Hoe kan je je smaak in mode blenden met die in je interieur?

"Ik zie dat eigenlijk als iets organisch. Ik merk dat de aestethics die ik in interieurdesign mooi vind overeenkomen met wat ik graag zie in mode. Ik ben op dit moment bijvoorbeeld erg geïnspireerd door de jaren '70 en dit zie je dan zowel in mijn stijl als interieur terug."

© Westwing

Hoe zou je je stijl omschrijven?

"Hoewel ik het woord 'eclectisch' vreselijk vind, kan ik geen betere manier bedenken om mijn stijl te omschrijven. Het is een mengeling van invloeden uit het verleden met hele moderne items. Ik verzamel al sinds mijn veertiende vintage items en bijzondere kunstwerkjes, al die verschillende items zie je in ons huis terug."

Westwing Queen of Jetlags
De slaapkamer - © Westwing

Welke plek in huis is jouw absolute favoriet?

"Onze slaapkamer, zeker weten. Ik vind het ontzettend belangrijk om een fijne slaapkamer te hebben waar je als je zin hebt de hele dag kan liggen. Ik weet dat sommige mensen het liefst onmiddellijk uit bed stappen en er s’avonds pas laat in gaan, maar ik ga stiekem meteen nadat de kinderen slapen zelf ook al de slaapkamer in. Voor mij is dit meer dan een plek om te slapen ook een ruimte waar ik tot rust kom."

Welk item in huis is helemaal Noor?

"Onze ultrafragola-spiegel in de woonkamer van het merk Poltronova. Naast dat ik het esthetisch een van de mooiste items in ons huis vind, staat deze spiegel voor mij ook symbool voor succes. Dit was het eerste duurdere stuk dat ik kocht met het geld dat ik over de jaren heen heb verdiend. Ik was en ben er enorm trots op."

westwing
De Poltronova-spiegel - © Westwing

Waar word je heel gelukkig van thuis?

"Van de ochtenden! En al helemaal wanneer de zon schijnt. We hebben een huis waar veel daglicht in schijnt en elke ochtend als ik beneden kom om mijn eerste koffie te maken ben ik zo dankbaar en gelukkig dat we op zo’n mooie plek wonen."

Wat vind je belangrijk in huis?

"Dat er herinneringen gemaakt worden. Veel mensen vieren verjaardagen bijvoorbeeld buitenshuis maar wij proberen zoveel mogelijk verjaardagen, etentjes... bij ons thuis te vieren zodat ons huis nog meer herinneringen krijgt. Ik vind het ook leuk dat Sander en ik veel persoonlijke spullen met bijzondere verhalen in huis hebben staan."

interieur westwing
© Westwing

Wat is jouw ultieme stylingtip?

"Zorg dat er een mooie balans ontstaat. Kies voor één stijl - Scandinavisch bijvoorbeeld - en geef daar je eigen draai aan. Ook plaatst ik altijd spiegels in kleine ruimtes om deze optisch groter te laten lijken."

...en wat vind je echt een don’t?

"Het gebruik van teveel kleuren. Dat is ten eerste echt niet mijn stijl, en ik denk ook dat ik erg onrustig zou worden van een te bont kleurenpalet."

westwing
De boekenverzameling - © Westwing

Jouw favoriete badkamer song?

"Alles van Kacey Musgraves, John Mayer en Fleetwood Mac."

westwing
De badkamer - © Westwing

Is er iets wat jouw volgers nog niet over jou weten?

"Ik ben eigenlijk al vrij open over mijn leven. Ik ben niet bang om alle ups en downs te delen, dus ik denk dat er nog weinig mysterie overblijft."

LEES OOK: