Crush: deze koelbox is een outdoor keuken op zich

Geüpdatet op 22 Februari 2019 door ELLE België
Crush: deze koelbox is een outdoor keuken op zich

Vergeet die retro koelbox, we hebben een superdeluxe versie ontdekt. Outdoor feestjes aan het strand of in het bos worden extra luxueus dankzij The Coolest Cooler.  

De box bevat een ingebouwde blender, ijs crusher, waterproof Bluetooth speakers, een flesopener, een USB oplaadpunt, mes, snijplank en borden. Alles wat je nodig hebt dus om buiten een geweldig feestje te organiseren. De koelbox is verkrijgbaar in het oranje, blauw, rood en zwart. Prijs? €375.

coolest cooler

Margarita's aan het zwembad

Probeer het je echt voor te stellen! Snel even een Margarita maken of een smoothie met de ingebouwde ijs crusher? Ondertussen zalige muziek luisteren en je smartphone opladen aan de USB poort. Neem de koelbox mee op de boot, naar het park, het strand of gewoon lekker op straat. Zelfs aan het zwembad is het ideaal, want de Bluetooth speakers kunnen tegen water. Enkel de zon kan The Coolest Cooler niet garanderen...

(Ontdek ook dit nieuwe zomerse aperitief dat je moet proberen! Kies daarnaast één van deze 10 strandtassen om mee te nemen als je gaat stappen met The Coolest Cooler.)

(Lien Egghe)