Shop the look: een gezellige en uitnodigende hal om je gasten in te verwelkomen

Geüpdatet op 7 april 2022 door ELLE België
Shop the look: een gezellige en uitnodigende hal om je gasten in te verwelkomen

Voor velen onder jullie is de hal de ruimte waaraan het minste aandacht wordt besteed bij het inrichten. We brengen er niet zo veel tijd door als in andere ruimtes, maar het is de eerste glimp van je interieur die je toont wanneer je gasten over de vloer krijgt.

Een hal moet praktisch zijn, maar kan net zo goed stijlvol worden ingericht, en wij laten je zien hoe je dit kan doen zodat je een blijvende eerste indruk kan maken op je gasten. We ontwierpen een gezellige én uitnodigende hal, waar je comfortabel kan gaan zitten om je schoenen aan te doen, je altijd je sleutels weet te vinden, en je jas en tas kan ophangen. Kijk maar eens!

Een leuk plekje om in thuis te komen

Onze look bestaat uit drie essentiële elementen: een zitplaats om je schoenen aan te doen, een leuke kapstok om je jas en tasjes op te hangen en een wandtafel waar je een lampje en deco op kan tentoonstellen en je sleutels op kan leggen wanneer je thuiskomt. De poef heeft trouwens een geheim compartiment onder de zitting, waar je bijvoorbeeld je mutsen en sjaals in kan verbergen tijdens de zomer.

tuinset, westwing
Wandtafel Seneffe

Shop hier

tuinset, westwing
Poef Ath

Shop hier

tuinset, westwing
Papieren waaier Saba klein

Shop hier

Het geheim van een functionele hal: opbergmogelijkheden

Een hal kan al snel rommelig worden wanneer je niet voor elk object een plekje voorziet. De manden set die wij gebruikten biedt voldoende plaats voor extra schoenen en voegt ook een hele mooie warme toets toe aan de look. De kleinere opbergmandjes hingen we met metalen haakjes aan de muur, wat voor een interessant effect zorgt in combinatie met het memo bord.

tuinset, westwing
Manden Set Conical

Shop hier

tuinset, westwing
Hangmandje Tanger

Shop hier

Werk met details om sfeer en gezelligheid toe te voegen

Hoewel je waarschijnlijk aan het plafond een lichtpunt zal hebben in je hal, raden wij toch ook aan om een mooie tafellamp uit te zoeken. Sfeervol licht maakt de look af en vooral de warme look van het Snap lampje, past heel goed bij de warme tinten in de manden in deze look. Het memo bord is ideaal om leuke postkaartjes op te hangen, maar ook om je winkellijst, to-do lijstje of dingen die je echt niet mag vergeten aan te bevestigen.

 

tuinset, westwing
Memo bord Perky

Shop hier

tuinset, westwing
Tafellamp Snap

Shop hier

Zin om zelf ook aan de slag te gaan en je hal om te toveren in een gezellige ruimte waar je je gasten kan begroeten? Zoals gewoonlijk kan je alle producten die voor deze look zijn gebruikt bestellen in de Seemble webshop.