Het mooiste cadeau? Dat maak je zelf! 6 DIY-cadeau-ideeën met Cricut

Geüpdatet op 22 april 2022 door ELLE Partner
Het mooiste cadeau? Dat maak je zelf! 6 DIY-cadeau-ideeën met Cricut

Het ideale cadeau? Dat heeft een persoonlijke touch. Maak je secret santa dit jaar extra gelukkig met een gepersonaliseerd kerstcadeau. Cricut maakt knutselen nog leuker, gedetailleerder en persoonlijker. Zelf geschenken in elkaar knutselen hoeft niet per se tijdrovend te zijn. Al zeker niet met de slimme snijmachines en hittepersen van Cricut

Merry Cricutmas

Klinkt de uit Amerika overgewaaide DIY-hype je nog niet bekend in de oren? Wij stellen je graag onze twee nieuwe beste vrienden voor. ‘Cricut Joy’ is een compacte, draagbare snijmachine waarmee je meer dan 50 materialen kan bewerken (snijden, schrijven, tekenen) tot een lengte van zes meter. ‘Cricut EasyPress’ is een hittepers dat professionele strijkresultaten biedt binnen 60 seconden of minder. Het resultaat? Onfeilbare resultaten die echt blijven kleven, ook na herhaaldelijk wassen. ‘Cricut EasyPress’ is bovendien ook gemakkelijk te gebruiken en op te bergen.

kerstkaart maken met cricut
©Cricut

Gedurende de maand december biedt Cricut niet-te-missen kortingen aan op de verschillende toestellen én materialen. Rep je naar start2cricut.com voor een holly jolly Cricutmas!

6 DIY cadeau-ideeën

1.Kerstkaart
Vergezel je pakje van een gepersonaliseerde kerstkaart. Kies een afbeelding, voeg een tekstje toe en de machine doet de rest. Met de ‘Cricut Joy’ snijmachine is het zo gepiept

kerstkaart DIY
©Cricut

2.(Ugly) Christmas sweater
Kies, maak of upload je ontwerp, leun achterover en laat 'Cricut Joy' de afbeelding uitsnijden en 'Cricut EasyPress' zorgt ervoor dat deze nooit meer loskomt van je sweater.

Christmas DIY
©Cricut

3.Stickers
Ontwerp stickers om je pakje mee te versieren óf om te geven. De gelukkige ontvanger kan er zijn of haar laptop of smartphone mee versieren - en steeds aan jou denken.

stickers voor packjes DIY
©Cricut

4.Koffiemok
Wedden dat het dagelijkse bakje troost van je secret santa nog lekkerder smaakt in een mok met een persoonlijke boodschap?

mug DIY
©Cricut

5.Zelfgemaakt lekkers
Ben jij een echte keukenprinses? Bereid dan iets lekkers zoals kerstkoekjes en pak ze mooi in mét een persoonlijke verpakking.

christmas DIY
©Cricut

6.Flesje bubbels
Bubbels zijn altijd een goed idee maar nog leuker met een gepersonaliseerde etiket. Geef jij dit jaar een flesje Château Margot of Meiland cadeau?

verpakking voor flessen DIY
©Cricut

Ontdek nog meer DIY-ideeën op het Cricut Instagram-account!

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Cricut.

start2cricut.com

Lees ook:

Met deze 7 tips blijf je gezond tijdens de feestdagen

Van neokitsch tot extreem winters: dit zijn de kersttrends voor 2021

House of Gucci : fascinerend drama op het witte doek