Met deze hack transformeer jij in een echte thuisbarista

Gepubliceerd op 31 mei 2024 door ELLE Partner
Met deze hack transformeer jij in een echte thuisbarista © Baristina

Droom jij ook van een persoonlijke barista die elke ochtend een vers kopje koffie voor je bereidt? Dat kan nu - zonder wildvreemde in je keuken - maar met de gloednieuwe Baristina espressomachine van Philips.

Niets smaakt zo lekker als een echte espresso, met verse bonen en helemaal bereid volgens de regels van de kunst, maar dan gemakkelijk. En wie denkt dat deze alleen in gespecialiseerde koffiebars te krijgen is, heeft het mis. Philips pakt namelijk uit met een espressomachine waarmee eender wie in slechts 60 seconden tijd een verse espresso of lungo zet, telkens van dezelfde baristakwaliteit. En dat dankzij een innovatieve portafilter die je met één simpele swipebeweging bedient: gedaan dus met klungelen, kloppen en schrobben. Het toestel opent daarmee deuren voor een nieuwe generatie koffielovers die kwaliteit verlangen zonder daar al te veel moeite voor te moeten doen. Het enige wat je namelijk nodig hebt zijn je favoriete koffiebonen en minder dan een minuut tijd voor een swipebeweging en een happy dance. Maar gebruiksvriendelijkheid is lang niet alles wat Baristina te bieden heeft.

© Baristina

Baristina: de meest stijlvolle espressomachine

Baristina serveert niet alleen heerlijke koffie maar ziet er ook nog eens leuk uit. De espressomachine heeft een strak design en is verkrijgbaar in wit en zwart, met portafilters in zeven verschillende kleuren, van melkwit tot mangogeel en bessenrood of in het hout - om er maar een paar te noemen. Kies voor een persoonlijke touch, of houd het lekker neutraal met een kleur naar keuze. Jij stelt zelf je persoonlijke Baristina samen. Verder is Baristina niet alleen vakkundig, maar ook enorm compact en dus plaatsbesparend in vergelijking met andere toestellen. De machine heeft een eenvoudig mooi design en past perfect in elke coffee corner: groot of klein!

Lief voor de planeet

En als dat nog niet genoeg was, maak je met Baristina ook een duurzame keuze. De espressomachine is immers gemaakt van meer dan 50% gerecycleerd plastic en gaat zuinig om met energie. Door het gebruik van verse bonen creëer je weinig tot geen afval. Sterker nog: het koffiedik dat je overhoudt, kan je gebruiken om planten te voeden of je eigen scrub mee te maken! Met een simpele druk op de puck valt het koffiedik uit de filter en is deze klaar voor hergebruik - je hoeft je handen dus niet vuil te maken.

© Baristina

Lief voor je portemonnee

Last but not least, helpt Baristina je geld besparen bij elke koffie. Door koffie te zetten met verse bonen verzeker je je van je favoriete smaak en heerlijke koffie geur in huis, en bespaar je geld. Zo kan je op jaarbasis tot wel €300 besparen door voor koffiebonen te kiezen.* En dan hebben we het nog niet eens gehad over het bezuinigen op takeaway koffies wanneer je thuis evengoed van baristakwaliteit geniet.

Baristina launch event

Speciaal voor de lancering van Baristina organiseerde Philips een spetterende launch party in Antwerpen. ELLE was erbij en legde de avond voor je vast, zodat je niets hoeft te missen. Join the new coffee movement met ELLE en Baristina!


Baristina is verkrijgbaar vanaf €299,99. Surf voor meer informatie naar baristina.com/be.

* In vergelijking met capsules. Gebaseerd op drie kopjes koffie per dag, waarbij capsules die €0,46 kosten (bijv. Nespresso original) worden vergeleken met koffiebonen die €18,49 per kilo kosten (bijv. Douwe Egberts Gold). Berekend in april 2024

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Baristina.

LEES OOK :

Hoe verzorg je je nieuwe tatoeage?

De inclusieve ontwerpen van Sinéad O'Dwyer tekenen mode van morgen

De beste terrassen van Antwerpen voor een drankje in de zon