Dankzij deze TikTok-theorie wordt hydrateren kinderspel

Gepubliceerd op 13 mei 2024 door ELLE Partner
Dankzij deze TikTok-theorie wordt hydrateren kinderspel © SodaStream

Voor wie het hele voorjaar een gezonde glow en glanzende lokken wil behouden hebben we één boodschap: hydrateren! En dan bedoelen we niet alleen met een dagcrème of voedend haarmasker, maar voornamelijk met verfrissende drankjes.

Een goede vochtbalans behouden wordt niet alleen extra belangrijk in het voorjaar maar biedt heel wat voordelen. Zo kan je door goed te hydrateren je spijsvertering bevorderen, gewicht verliezen, fysieke prestaties maximaliseren en hoofdpijn voorkomen, om maar enkele positieve punten op te noemen. Met een SodaStream-bruiswatertoestel maak je deze lente je eigen verfrissende drankjes en wordt hydrateren kinderspel.

© SodaStream

Hydrate, celebrate

Volgens de virale ‘drankjes’-theorie van TikTok maak je hydrateren makkelijker door je aan de volgende regel te houden: wissel doorheen de dag een hydraterend drankje (liefst water) af met een ‘fun’ drankje, bijvoorbeeld een verfrissend drankje met bubbels. Met een SodaStream-bruiswatertoestel sla je twee vliegen in een klap want dankzij het breed scala aan smaken transformeer je kraantjeswater in een handomdraai tot een hydraterend, ‘fun’ drankje. Zo geniet je met de gloednieuwe Lipton Ice Tea Peach Zero-smaak van een heerlijk bruisende suikervrije ijsthee met de smaak van zongerijpte perziken. Daarnaast helpen ook smaken als Lipton Ice Tea Green, Lipton Ice Tea Peach, Pepsi (Zero), 7UP (Zero) en Mirinda (Zero) je de hele dag door te hydrateren.

Maar dat is niet alles, want met een SodaStream-toestel tover je daarenboven in een oogwenk zomerse, bruisende cocktails en mocktails op tafel. Op sodastream.be vind je heel wat leuke recepten voor verfrissende drankjes zoals ‘Citrus cooler’, ‘The green machine’ en ‘Blackcurrant Passion’.

© SodaStream

On the go

Dankzij de handige My Only Bottle herbruikbare fles met draagkoord neem je je huisgemaakte verfrissende drankjes bovendien makkelijk met je mee. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht en vaatwasbestendig. Het draagbare flesje is overigens beschikbaar in verschillende kleuren en ook met een speciale sportdop.

Planeet

En daar stoppen de voordelen van een SodaStream-toestel niet. Zo vervangt één herbruikbare SodaStream-fles duizenden plastic petflessen, wat van het kiezen voor een bruiswatertoestel een no-brainer maakt. Als we op deze manier verdergaan, bevat de zee tegen 2050 immers meer plastic afval dan vis - en dat kan niet de bedoeling zijn! Ook jij kan het verschil maken, door niet langer bruiswater of frisdrank te kopen in plastic flessen voor eenmalig gebruik, maar wel thuis zelf aan de slag te gaan. En dat kan dankzij SodaStream in een vingerknip met een stijlvol bruiswatertoestel in een leuk kleurtje. What’s not to love?

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met SodaStream.

LEES OOK:

Deze simpele top is de perfecte toevoeging aan jouw lentekast

Het Sani Resort : Genieten zonder grenzen

Win een VIP-belevenis tijdens de ELLE Fashion Show in Knokke-Heist