Win een VIP-belevenis tijdens de ELLE Fashion Show in Knokke-Heist

Geüpdatet op 8 april 2024 door ELLE Partner

Bereid je voor op een onvergetelijke mode-ervaring aan de kust, want de ELLE Fashion Week keert terug naar Knokke-Heist van 26 april tot 5 mei 2024. Gedurende een week transformeert de badplaats in het ultieme modeparadijs. Dit wil je zeker niet missen.

Wil je deze modieuze festiviteiten op een exclusieve manier beleven? Goed nieuws: ELLE biedt 20 van haar lezeressen de kans om een VIP-ervaring te winnen tijdens de Fashion Week. Met dit ticket krijg je VIP-toegang tot de ELLE Fashion Show, inclusief zitplaats, en je geniet achteraf van een heerlijke cocktail in het toerismekantoor Knokke-Heist (Zeedijk 660).

De kick-off van dit mode-spektakel vindt plaats op vrijdag 26 april om 18.30 uur op het iconische roze Lichttorenplein. Hier kun je genieten van de ELLE Fashion Show, waar boetieks zoals Printemps, Verso, Things that make you happy, Scapa, Patrizia Pepe, Marina Rinaldi en Caroline Biss hun nieuwste zomercollecties presenteren.

Win je tickets hier:

Surf voor het volledige programma van de ELLE Fashion Week in Knokke-Heist naar mykh.be/ellefashionweek of haal de overzichtelijke inspiratiegids op in Toerismekantoor Knokke (Zeedijk 660) en in het Toerismekantoor Heist (Pannenstraat 138).

Dit artikel is opgesteld in nauwe samenwerking met Toerisme Knokke-Heist.
In partnerschap met BMW.

Lees ook : 

Van streetwear tot designer: dit zijn onze 25 favoriete vintage webshops
Een verleidelijk parfum voor wie van rozen houdt
Knokke-Heist krijgt opnieuw vijf Michelinsterren