DIY: 10 kerstcadeaus die je zelf kan maken

Geüpdatet op 17 december 2020 door Isabelle
DIY: 10 kerstcadeaus die je zelf kan maken

diy

Een beperkt budget dit jaar, of gewoon zin om een persoonlijke toets toe te voegen aan de feestdagen? Deze 10 cadeau’s maak je lekker zelf:

1/

Romantische sweater

DIY 5

Snijd ter hoogte van de schouder een gat in een gezellige sweater, naai de zoom naar binnen en naai twee lange linten aan weerszijden van de opening. Doodeenvoudig, maar wel erg mooi!

2/

Originele clutch

DIY 6

Tijdens de feestdagen mag er altijd wat meer fantasie zijn, wat dacht je van een sprookjesachtige boekenclutch? Ontdek hier hoe het moet.

DIY 7

3/
De parelring

DIY 4

Doodeenvoudig en spotgoedkoop: neem een stevige ijzerdraad en draai hem in een halve cirkel rond je vinger, plak op weerszijden een parel (ze hoeven niet dezelfde grootte te hebben) en voilà: een hitaccessoire extra! Een meer uitgebreide uitleg vind je hier

4/

Gepersonaliseerde mok

DIY 3

Het principe is oersimpel, maar wie drinkt haar thee/chocomelk/irish coffee/… nu niet liever in een persoonlijke mok? Of het nu je geliefde, vriendinnen, ouders of grootouders zijn: boodschappen genoeg om neer te pennen! Veel meer dan een goed paar stiften heb je niet nodig.

DIY 8

5/

Rudolf de bierfles

DIY2

Boys will be boys: met een goede krat streekbieren kan je ze altijd plezieren. Te versieren met kerstwaardige details uiteraard.

6/

Een kaarsenservies

DIY 9

Je hebt nooit genoeg kaarsen in huis, dit exemplaar zal je grootmoeder gegarandeerd plezier doen! Neem een oud servies -vaak voor een prikje te scoren op de rommelmarkt- en laat er gesmolten kaarsvet in lopen. Houd een nieuwe lont vast in het midden en laat drogen. Originele kaarsencollectie: check!

7/

Zeep voor de jongens...

DIY 10

Leeg een fles zeep in een oude Whiskey fles en schroef de pomp/dop erboven -zorg er wel voor dat de dop op de fles past. Klaar in 30 seconden!

8/

Paleontologische fun

DIY 12

Eentje voor dinofreaks... het internet biedt vreemd genoeg een schat aan DIY met plastieken dinosaurussen. Leef jij samen met een paleontologisch expert? Leef je dan helemaal uit: DIY 14 DIY 13 DIY 11