One-shop-stop voor het hele gezin: de kerstcollectie van Tezenis

Geüpdatet op 12 december 2023 door ELLE Partner
One-shop-stop voor het hele gezin: de kerstcollectie van Tezenis Tezenis

Van je zus tot je vader, bij de feestdagen-collectie van Tezenis vind jij kerstcadeautjes voor het hele gezin.

Begint de cadeautjes-stress stilaan te kriebelen nu 24 december dichter en dichterbij komt? In minder dan een maand zitten we alweer in de piek van de meest magische tijd van het jaar, en dan heb je maar beter een bijzonder pakje om te geven aan al je loved ones. Als jij nog niet begonnen bent aan het verzamelen van je cadeautjes, dan is Tezenis dé plek waar jij terechtkan voor werkelijk ie-de-reen aan de kersttafel. Van zussen en moeders over neefjes en nichtjes tot je eigen lief, de boom zal zelfs plek te wéinig hebben voor al het leuks dat de feestdagen-collectie van Tezenis te bieden heeft. En dat ook nog eens aan prijsjes die bijzonder zacht zijn voor je overbelaste december-portemonnee.

 

De nieuwe Tezenis-campagne werd speciaal ontworpen voor kerst en creëert een bom aan Mariah Carey-vibes. Op hun collectievoorstelling werd er gedanst op poppy muziek maar dan met vrolijke kerstjingles eronder – sexy én knus, net zoals de collectie dus. De modellen bestormden het podium in vuurrode lingerie, maar dan casual gecombineerd met flanellen hemdjes en geruite pyjamabroeken. Een show vol ritme, warme kleuren en vooral plezier.

Pyjama
Disney print flanellen pyjama, Tezenis, €29,99

Shop hier

Het merk van de Calzedonia-groep heeft deze collectie, volledig ondergedompeld in de sfeer van de feestdagen, dan ook ontworpen voor het hele gezin. Het bevat speelse kerstprints, kleurenpracht en de lichtheid die kenmerkend is voor de meest betoverende tijd van het jaar. De iconische en speelse motieven zoals ruitjesprints, peperkoeken mannetjes, skiënde Mickeys en rendiermotieven sieren de truien, pyjama’s, nachtjapons en sokken van zowel jong als oud. Het is dus een one-shop-stop op je kerstcadeautjes-route, zodat jij stressloos van deze gezellige periode kan genieten.

Het is de ultieme homewear-lijn om de feestdagen gezellig door te brengen samen met je geliefden. De collectie is dan ook de perfecte tool om de hele familie samen te brengen, knus in de zetel bij de zoveelste rewatch van The Holiday, aan het haardvuur met een warme chocomelk of gezelschapspelletjes spelend met neven en nichtjes tijdens de jaarlijkse sleepover.

Trui Disney
Disney print trui, Tezenis, €22,99

Shop hier

Pantoffels
Rendier pantoffels, Tezenis, €6,99

Shop hier

Meisje Pyjama
Lange flanellen pyjama met knoopsluiting voor meisjes, €22,99

Shop hier

Het meer romantische ondergoed daarentegen is verrijkt met elegante strikjes, stippen en een hoge dosis rood kant. Voor de mannen zijn dan weer de geruite boxershorts en lange kamerjassen een streling voor het oog. Deze collectie vormt het ideale geschenk als je je vlam dit jaar een cadeautje wil geven met wat meer pit, om die feestdagen door te brengen in de knusheid van het bed.

Body Rood Lingerie
Set corset en bijhorende string, Tezenis, €22,99

Shop it

Pyjama Man
Geruite boxershort, Tezenis, €10,99

Shop it

Lingerie Rood
Kanten balconette, Tezenis, €16,99

Shop it

Man Ondergoed
Katoenen boxers met logo, € 9,99

Shop hier

Neem zeker een kijkje bij Tezenis of op tezenis.be om de volledige feestelijke loungewear-collectie te ontekken.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Tezenis.

Lees ook:
Hoe ziet vrouwelijk ondernemerschap eruit in Brussel in 2023?
Wedstrijd: win een heerlijk kerstmandje van Delitraiteur
Hoe helpen voedingssupplementen ons om mooier oud te worden?

Rate this post