Wedstrijd: win de Hybrid tasje van Clio Goldbrenner

Gepubliceerd op 15 december 2023 door ELLE Partner
Wedstrijd: win de Hybrid tasje van Clio Goldbrenner

De feestdagen naderen met rasse schreden. Het is de perfecte tijd om je mooiste outfit en accessoires uit de kast te trekken. En voor een stijl die zowel gedurfd als chique is, kies je voor een moderne, ultra-trendy tas van Clio Goldbrenner. Als kers op de taart maak je kans op de Hybrid tasje !

HEDENDAAGS, LEVENDIG EN FUNCTIONEEL

Clio Goldbrenner wil unieke en tijdloze stukken creëren en verkent met passie verrassende materialen, waarbij kwaliteit voorop staat en trends in kleur en design niet uit het oog worden verloren.

Dit is de geest achter de gloednieuwe Motion lijn van Clio Goldbrenner. Een collectie die de iconische stukken van het merk opnieuw uitvindt, met een resoluut eigentijdse twist dankzij het innovatieve gebruik van nieuwe materialen, waaronder nylon.

De gloednieuwe 'Motion' lijn is ontworpen voor de moderne vrouw die altijd in beweging is, onafhankelijk en dynamisch. Het is een collectie die je de vrijheid geeft om je hectische dagelijkse leven te leiden. Want een leven in beweging verdient een stijl die je bij elke stap volgt!

WIN WIN WIN

Wil je de HYBRID tasje uit de Motion lijn ter waarde van €145 winnen? Beantwoord de volgende vraag en maak kans op dit iconische nieuwe item.

 

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met Clio Goldbrenner.

LEES OOK:
De grote ELLE Adventskalender 2023
We love : het winterwonderland van het prestigieuze Omega house
Feestshopping: sexy lingerie voor spetterende feestnachten

Rate this post