Couple goals: matching horloges van Swatch

Geüpdatet op 22 november 2023 door ELLE Partner
Couple goals: matching horloges van Swatch

Het ultieme kerstcadeau voor koppels? Kleurrijke matching horloges uit de Swatch Holiday Collection.

Geef je een Fantastic Fuschia of Dreaming of Gemstones-horloge van Swatch cadeau dan schenk je je secret santa niet alleen een praktisch presentje maar ook een sterk staaltje vakmanschap. Deze arm candy van het iconische Zwitserse horlogemerk brengt bovendien wat extra kleur in het leven van je geliefden én zorgt ervoor dat ze stijlvol en assorti voor de dag komen.

Alle kleuren van de regenboog

De Fantastic Fuchsia komt er in een fuchsiaroze kleur die naadloos aansluit bij de Barbiecore-trend waar modeland maar niet genoeg van krijgt. De goudkleurige wijzers vormen een chic detail en maken het geheel af. Maar dat is niet alles: het horloge komt eveneens in een diepblauwe, paarse kleur met zilverkleurige wijzers. Deze stoerdere versie blendt perfect met donkerkleurige outfits. Voor ieder wat wils dus!

Why we love Fantastic Fuchsia en Dreaming of Gemstones

Wat ons overstag laat gaan? Het afgelijnde design en de siliconen horlogeband die zo kenmerkend zijn voor Swatch. Ook de gelakte wijzerplaat met stervormige gravures en de wijzers die oplichten in het donker vormen leuke extra’s. Last but not least, het toegankelijke prijspunt. De Fantastic Fuchsia en Dreaming of Gemstone van Swatch kosten immers 90 euro wat een prikkie is voor een kwartshorloge van Zwitserse kwaliteit.

De horloges van Swatch bestel je snel en gemakkelijk via Swatch.com

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Swatch.

Lees ook:
Win een trip naar Disneyland Parijs
Quinta da Lago : jouw uitzonderlijk resort in de Algarve
3 stijlen trendy winterjassen voor deze winter