Quinta da Lago : jouw uitzonderlijk resort in de Algarve

Gepubliceerd op 6 november 2023 door ELLE Partner
Quinta da Lago : jouw uitzonderlijk resort in de Algarve ©Quinta do Lago

Verscholen in een stukje paradijs in het hart van de Portugese Algarve vierde het resort van Quinta do Lago vorig jaar een halve eeuw van excellentie en stijl.

Meer dan zomaar een vakantiebestemming straalt Quinta do Lago de ideale plek uit voor vakantiegangers op zoek naar ontspanning en avontuur. Duik meteen in de wereld van deze uitzonderlijke plek, gelegen tussen de Atlantische Oceaan en het natuurpark Ria Formosa. 

EEN BREED PALET AAN BUITENACTIVITEITEN 

Bij Quinta do Lago komt welzijn tot uiting in de buitenlucht. Naast de beroemde golfbanen herbergt het resort het ultramoderne sportcentrum The Campus. Naast een jacuzzi, een hamam en warme en koude baden, vind je er tennisbanen, een voetbalveld, een verwarmd buitenzwembad en een ultramodern fitnessruimte om tijdens je verblijf in vorm te blijven. Je kunt ook kiezen voor rustgevende yogasessies, verkwikkende pilateslessen of fitnesslessen om je sereniteit en vitaliteit te behouden. Maar dat is nog niet alles!

Watersportliefhebbers zullen worden verwend met het resortmeer en de glinsterende wateren van de nabijgelegen Atlantische Oceaan, die uitnodigen tot zeilen, waterskiën en paddleboardverkenning. Aan de rand van het natuurreservaat Ria Formosa kun je wandelen en vogels kijken, waardoor je passie voor de natuur weer tot leven komt. Dit biedt een gevarieerd scala aan activiteiten voor een actief welzijn in de buitenlucht.

ADEMBENEMENDE ACCOMMODATIES 

Dit resort biedt een scala aan accommodaties. Voor een betaalbare en stijlvolle ervaring is het Magnolia Hotel een eersteklas optie. Als je echter meer privacy wenst, heb je altijd de mogelijkheid om een villa te huren uit de beschikbare eigendommen. Deze combineren het comfort van thuis met toegang tot de faciliteiten van het resort.

Voor de meer investerende gasten biedt Quinta do Lago uitzonderlijke vastgoedkansen, waardoor je een tweede huis kunt verwerven in dit stukje buitenparadijs. Met het One Green Way-project herdefinieert het resort luxe in de buitenlucht. Deze vastgoedbeleggingen zijn meer dan alleen investeringen; ze bieden je de kans om een stukje Algarve te bezitten in één van de meest prestigieuze resorts van Europa. Een unieke kans om in harmonie met de natuur te leven zonder in te boeten aan comfort en elegantie.

GASTRONOMIE VOOR IEDERS SMAAK

Het culinaire aanbod van Quinta do Lago is net zo gevarieerd als verfijnd, met maar liefst 14 restaurants in het resort. Je kunt genieten van internationale gerechten in gerespecteerde restaurants, traditionele Portugese gerechten proeven of zelfs verse zeevruchten verorberen. De nieuwste toevoeging aan deze gastronomische scene is Casa Velha, onlangs gerenoveerd, en biedt een culinaire ervaring die de Portugese keuken in de schijnwerpers zet. Of je nu een romantisch diner voor twee, een gezinsmaaltijd of een avondje uit met vrienden wilt, Quinta do Lago heeft alles voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Quinta do Lago.
quintadolago.com

LEES OOK:
Dit zijn de 7 beste reisbestemmingen voor december
Hoe was het? De masterclass ELLE x Tommy Hilfiger in Brussel
Quiz: beoordeel de kwaliteit van je slaap en ontdek welk type slaper je bent