Hoe was het? De masterclass ELLE x Tommy Hilfiger in Brussel

Gepubliceerd op 27 oktober 2023 door ELLE Partner Foto’s: Maurine Wilmus
Hoe was het? De masterclass ELLE x Tommy Hilfiger in Brussel

Op 12 oktober konden onze lezeressen en klanten van de Tommy Hilfiger flagship store in Brussel deelnemen aan een exclusieve avondopening met onder meer een masterclass over de herfst- en wintertrends.

Wat viel er te beleven?

Tijdens deze private shopping konden mode-experts en -liefhebbers op exclusieve wijze kennismaken met de nieuwe herfst- en wintertrends onder het genot van een hapje en een drankje. Chic én leuk!

Marie Guérin en Lima Che: de mode-experts

Marie Guérin et Lima Che
Marie Guérin et Lima Che

De genodigden werden onthaald door Marie Guérin, hoofdredactrice van ELLE België, en modeblogster Lima Che. Beide dames deelden tips en tricks om je te kleden volgens de komende wintertrends, met items die ook te vinden waren in de winkel. Ze toonden elk drie looks in complementaire stijlen die het Amerikaanse merk symboliseren: streetwear voor Marie, preppy voor Lima. Ze onthulden ook de must-haves, de ‘statement’-items uit de collectie die niet in je dressing mogen ontbreken.

“Het is belangrijk om te visualiseren wat je al in je kleerkast hebt liggen wanneer je iets nieuws koopt, en dan in je hoofd combinaties te maken. Anders ga je het nooit dragen!” adviseerde Lima.

Na de masterclass kregen de deelneemsters persoonlijk mode-advies. Marie Guérin en Lima Che hielpen iedereen bij het vinden van de perfecte outfit binnen de Tommy Hilfiger-collectie en  gaven daarbij praktische ideeën om ieders persoonlijke stijl het beste tot z’n recht te laten komen. Bovendien was de winkel voor het event geopend tot 22 uur, voor een exclusieve ervaring. De aanwezigen ontdekten er de FA23-collectie en konden iconische stuks aan hun garderobe toevoegen.

De sterren van de avond: het New York-pufferjack, het Varsity-jack en het tartanmotief

De drie must-haves voor deze winter? Het New York-pufferjack, het iconische pufferjack van het merk, het bekende Varsity-jack, de wollen jas met lederen mouwen en geborduurde letters in chenille, en de Schotse ruit, hét motief van dit seizoen.

Elk item was aanwezig in de selectie van de experts, die verschillende manieren lieten zien om ze te dragen. “Ik draag het liefst een oversized pufferjack op een jeans, voor een coole en casual look”, legt Marie uit. “Het tartanmotief draag ik als detail, een rokje bijvoorbeeld, gecombineerd met een wollen kabeltrui”, vertelt Lima. Over het Varsity-jack zijn ze unaniem: “Je kunt zowel voor een ultravrouwelijke stijl gaan met een plooirok, of voor een stoerdere look met een brede broek en sneakers.”

Je vindt alle items van de collectie op tommy.com.

De beleving gaat verder met Tommy Together

De aanwezigen kregen de kans om lid te worden van het membership-programma Tommy Together. Leden krijgen dan een welkomstkorting van 10% en kunnen genieten van exclusieve producten, aanbiedingen en events. Aarzel niet om je ook in te schrijven!

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Tommy Hilfiger.
tommy.com

LEES OOK:
Eindelijk een thuisroutine voor wittere tanden
5 hippe blazers voor herfst en winter 2023
De 10 meest gemaakte break-up blunders en hoe je ze omzeilt