Feestelijke make-up: Vind het perfecte cadeau met de DESSANGE Limited Collectie

Geüpdatet op 15 november 2023 door ELLE Partner
Feestelijke make-up: Vind het perfecte cadeau met de DESSANGE Limited Collectie

Stel je een flikkerend kaarslicht voor dat wordt weerspiegeld in parelmoeren make-up... De feestdagen naderen en daarmee ook het verlangen om te stralen: de limited edition DESSANGE Fêtes 2023 make-up collectie is hiervoor ideaal. Speciaal ontworpen om de schoonheid van elk individu te versterken - deze lijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een cadeau dat ieders ogen zal betoveren.

1. Sublim'Light - Multi-Usage Illuminating Stick Gezicht, Ogen en Lippen: De gloed van duizenden lichtjes en fascinerende schoonheid is binnen handbereik met de Sublim'Light Illuminating Stick. Deze compagnon die gemaakt is van 76% natuurlijke ingrediënten versterkt je teint met natuurlijke subtiliteit. De crèmige textuur smelt in de huid voor een zijdezachte finish: ideaal voor het oplichten van de gebieden die je wilt accentueren, of het nu gaat om jukbeenderen, oogleden of zelfs lippen.

ENLUMINEUR
SUBLIM'LIGHT - 32€

Shop it

2. Focus'Regard - Vloeibare eyeliner: Omlijn en accentueer je ogen met Focus'Regard. Deze vloeibare eyeliner van 99% natuurlijke oorsprong brengt fijn en moeiteloos aan. Dankzij de precieze schuimapplicator creëer je de gewenste look: van een fijn, discreet lijntje tot een gedurfde smokey eye. Het resultaat blijft de hele nacht blijft zitten.

FOCUS REGARD
FOCUS REGARD - 28€

Shop it

3. Lips Éclat - Lipgloss: Accentueer je glimlach met Lips Éclat lipgloss. De lichte, comfortabele textuur hult je lippen in een sluier van kleur en licht. De roze spinelkleur is een ode aan de glamour: perfect als aanvulling op je feestelijke outfit.

LIPS ÉCLAT
LIPS ÉCLAT - 30€

Shop it

4. Subtil'Regard - Oogschaduw: Subtil'Regard verandert je ogen met gemak in een charmante aanwinst. De fluweelzachte textuur versmelt met het ooglid in een geraffineerd effect, terwijl de prachtige leemkleur je meeneemt naar een modern sprookje.

SUBTIL REGARD
SUBTIL REGARD - 29€

Shop it

De DESSANGE Fêtes 2023 collectie is veel meer dan make-up, het is een eerbetoon aan feestelijke fonkeling. Bezoek de DESSANGE-shop om deze wondermooie producten te ontdekken en geef je dierbaren een cadeau dat hen prachtig zal doen stralen.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met DESSANGE.

LEES OOK :
Cadeautip: de duurzame KUSH-slippers van Freedom Moses
De nieuwe lading kerstfilms op Netflix om al in de feeststemming te komen
Hoe was het? De masterclass ELLE x Tommy Hilfiger in Brussel