Louis Roederer: Uitzonderlijke champagne voor bij de feestdagen

Geüpdatet op 14 december 2023 door ELLE Partner
Louis Roederer: Uitzonderlijke champagne voor bij de feestdagen

In deze feestperiode, wanneer de tafels worden versierd met de mooiste ornamenten en de fijnste gerechten, schittert de naam Louis Roederer meer dan ooit. Uitgeroepen tot beste Champagnehuis in alle categorieën voor het vierde jaar op rij door 'Drinks International' in hun 'World's Most Admired Champagne Brands 2023' ranglijst, is Louis Roederer het perfecte metgezel voor uw eindejaarsfeesten.

Champagnehuis Louis Roederer

Opgericht in 1776, zet dit onafhankelijke familiebedrijf een erfenis van kwaliteit en innovatie voort. Onder leiding van Frédéric Rouzaud combineert Louis Roederer vakkundig traditie en moderniteit en creëert champagnes die fascineren en betoveren. Met een sterke toewijding aan duurzame wijnbouw, met name door het verkrijgen van de biologische landbouwcertificering in 2021, viert Louis Roederer niet alleen uitmuntendheid, maar ook een diep respect voor de natuur en het milieu.

Paarden in de wijngaarden van Louis Roederer voor duurzame wijnbouwDe Cristal champagne

De Cristal champagne, werd gecreëerd in 1876 op verzoek van een vorst en is ontworpen voor de meest veeleisende fijnproevers. Elke fles Cristal vertelt een verhaal van luxe en finesse, en vormt een ideaal geschenk om indruk te maken tijdens de feestdagen. Deze champagne, met zijn zorgvuldige mix van Grands Crus Pinot Noir en Chardonnay, rijpt geduldig in de kelder en ontpopt zich als een symfonie van verfijnde smaken, perfect voor de meest feestelijke momenten.

Champagne Louis Roederer Cristal 2015 - 320,00 €
Champagne Louis Roederer Cristal 2015 - € 320,00

Shop hier

De Cuvée Collection 244

De Cuvée Collection 244 weerspiegelt de knowhow van Louis Roederer om zich aan te passen aan de hedendaagse klimatologische uitdagingen. Dit nieuwe oogstjaar, een schitterend voorbeeld van innovatie, valt op door zijn uitzonderlijke evenwicht en volheid. Ontworpen om te voldoen aan de nieuwe klimaatomstandigheden, mengt de Collection 244 traditie en moderniteit, en positioneert zich als de ideale champagne om feestelijke tafels op te fleuren.De frisheid en krachtige smaken van de Réserve Perpétuelle, maken het de ideale metgezel om waardevolle momenten van gezelligheid en delen te vieren.

Champagne Louis Roederer « Collection 244 » - 54,00 €
Champagne Louis Roederer « Collection 244 » - € 54,00

Shop hier 

Louis Roederer, met zijn hernieuwde triomf en het succes van Collection 244 en Cristal, blijft aan de top van de champagnewereld staan. Deze feestdagen is Roederer niet alleen een keuze voor kwaliteit; het is een belofte voor onvergetelijke momenten, een vleugje sprankelende bubbels bij elke degustatie.

Overmatig alcoholgebruik is schadelijk voor de gezondheid. Te consumeren met mate.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met De Coninck.

Lees ook :
30 cadeaus onder de 50 euro voor haar die pure luxe uitstralen
Deze prachtige jurk past bij elk lichaamstype
Koop Belgisch: met deze feestkledij steel jij de show