De Esprit X-mas gift guide: cadeaus voor de fashionista onder de €100

Geüpdatet op 28 november 2023 door ELLE Partner
De Esprit X-mas gift guide: cadeaus voor de fashionista onder de €100 ©Esprit

Kerstmis betekent quality time, lekker eten en Home Alone marathons. Maar wat verheft een goede kerst naar een geweldige kerst? Geweldige cadeaus!

Een goed voorbereid mens is er twee waard. En al helemaal als het om Project Kerstcadeaus gaat, want pfoe, wat kan dat last minute stress opleveren. En dat is het laatste dat we willen tijdens de gezelligste tijd van het jaar.

Maar je bent hier, wat betekent dat je op de goede plek bent. We ontdekten namelijk dat Esprit, het iconische modemerk dat 55 jaar geleden in San Francisco werd opgericht, de perfecte items heeft tussen hun Womens collection Holiday 2023 om te giften aan de modeliefhebbers. We ontdekten key items zoals kasjmiertruien met logo's en denim midirokjes, maar ook party items zoals een kleine tas met strassteentjes en afneembare crossbody-riem.

©Esprit

Maar bij Esprit draait het niet alleen om stijl - het merk heeft naadloos duurzame praktijken geïntegreerd in de Holiday 2023 collectie, waarmee het zijn belofte voor een groenere toekomst kracht bijzet. Elke steek en elk detail, van de inkoop van materialen tot het eindproduct, weerspiegelt Esprits toewijding aan eco-bewuste mode.

Guilty free en fashionista approved kerstcadeaus shoppen was nog nooit zo leuk:

1. Kleine tas met strassteentjes

Een party handtas die niet mis kan gaan en een cultstatus heeft: deze zwarte strassy tas, die je in je hand kunt houden of over je lichaam kunt dragen. Het is de modewens van elke drukke fashionista.

Shop it

2. Fair Isle trui van een wolmix

Kerstmis is niets zonder een vrolijke gebreide trui. Om je warm te houden en tegelijkertijd een glimlach op je gezicht te toveren, is het volgens ons een absolute must - en het kan zelfs chique zijn, als je het goed stylet.

Fair Isle trui €99,99

Shop it

3. Leren handschoenen

Een paar fuchsia leren handschoenen zijn een leuk en praktisch cadeau voor iedereen (en die van Esprit zijn opvallend voordelig voor zulke kwaliteit).

Leren handschoenen € 69,99

Shop it

4. Set bestaand uit beanie van ribbreisel en sjaal

Extra handig buiten op oudejaarsavond tijdens het kijken naar het vuurwerk. Oh en als je dan toch een sjaal aanschaft, kun je het maar beter goed doen met een bijpassende muts, niet waar?

Set met beanie en sjaal € 69,99

Shop it

Love it or gift it? Vind je dichtstbijzijnde Esprit store of shop online op esprit.com

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Esprit

Lees ook:
Vieren we deze eindejaarsfeesten met zacht en glanzend haar?
Feestelijke make-up: Vind het perfecte cadeau met de DESSANGE Limited Collectie
Breigoedontwerper Janne Landuyt: "ik wil 200% mijn zin kunnen doen"

Rate this post