Vieren we deze eindejaarsfeesten met zacht en glanzend haar?

Geüpdatet op 17 november 2023 door ELLE Partner
Vieren we deze eindejaarsfeesten met zacht en glanzend haar?

De eindejaarsfeesten staan voor de deur dus we gaan met z’n allen op zoek naar het perfecte cadeau voor onder de boom. Nog steeds op zoek naar het ideale geschenk voor diegene die altijd streeft naar de mooiste look? We hebben het gevonden. De Hydro-Fusion-collectie van BaByliss belooft een pluisvrije, schitterende en glanzende haardos.

babyliss hydro-fusions
Hydro-Fusion: een stralend resultaat in een handomdraai

De Hydro-Fusion-collectie van BaByliss is het ultieme beautygeheim voor het perfecte haar. Een glamoureus kapsel met onweerstaanbare krullen, wie wil dat niet tijdens de feesten? Dankzij de vier onmisbare apparaten was het creëren van deze looks nog nooit zo eenvoudig. Ze zijn stuk voor stuk uitgerust met de Advanced Plasma-technologie. Een uniek systeem waarbij positieve en negatieve ionen gecombineerd worden om de natuurlijke vochtbalans van het haar op peil te houden en een pluisvrij resultaat te garanderen. Zo genieten we dag na dag van zijdezachte en stralende lokken.

1. De stijltang: Ontworpen om keer op keer een uitzonderlijk resultaat te verkrijgen. Dankzij de afgeronde vorm kan het ontwerp niet alleen gesteild worden maar kunnen we ook kiezen voor een golvend effect. Hoe dan ook, het haar is telkens zijdezacht met een ongezieneglans.

babyliss hydro-fusions
79,90€

SHOP IT

2. De haardroger: om het haar snel te drogen terwijl de vochtbalans op peil blijft is deze krachtige haardroger een must tijdens de feesten. Hij wordt geleverd met een blaasmond voor een steile afwerking en met een diffuser om natuurlijke krullen volledig tot hun recht te laten komen. Welk stuk we ook kiezen, ons haar is elke keer opnieuw zacht en glanzend. Dit pareltje, met zijn Advanced Plasma Technology, is de perfecte bondgenoot voor krullend haar.

 

babyliss hydro-fusions
69,90€

SHOP IT  

3. De 4-in-1 warmteluchtborstel: deze polyvalente borstel bevat 4 accessoires waarmee we het haar kunnen drogen, gladmaken, steilen of volume en vorm toevoegen. Een oneindig aantal mogelijke looks met zacht, gerevitaliseerd en onweerstaanbaar stralend haar in de hoofdrol.

babyliss hydro-fusions
79,90€

SHOP IT

4. De roterende warmteluchtborstel: het verschil? Dankzij het roterende stuk kan deze alles-in-één borstel het haar drogen én stylen. De ideale partner om thuis een kapperswaardige brushing tevoorschijn te toveren.

babyliss hydro-fusions
79,90 €

SHOP IT

Voor wie?

Deze collectie is perfect voor iedereen die graag met een verzorgd kapsel voor de dag komt en zich extra mooi wil maken voor speciale gelegenheden. Fashionista of beautyqueen? De BaByliss Hydro-Fusion-collectie helpt ons bij het creëren van onze droomlook voor de feestdagen.

babyliss hydro-fusions

Waar kunnen we de Hydro-Fusion-collectie van BaByliss vinden?

Goed nieuws! De collectie is beschikbaar in heel wat winkels en elektrozaken in België. Bovendien zijn is het ook online verkrijgbaar zodat de zoektocht naar het perfecte cadeau nog makkelijker is. We kunnen dit eindejaar op beide oren slapen. Of we nu kiezen voor de stijltang, de borstel of de haardroger, het kan niet misgaan. De feestdagen zijn het moment bij uitstek om extra zorg te dragen voor onszelf en om te stralen. Dus waarom zouden we niet beginnen bij ons
haar? Met de Hydro-Fusion-collectie halen we een vleugje kerstglamour naar de badkamer. Waar wachten we nog op om onze vrienden en familie te verrassen met het perfecte geschenk? Laat ze stralen als geen ander!

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met BaByliss.

Lees ook:
De exclusieve opening van de schaatspiste van Docks Bruxsel: daar wil iedereen bij zijn 
Getest: is het nuttig om je elke dag een uur te vervelen?
Quinta da Lago : jouw uitzonderlijk resort in de Algarve