De exclusieve opening van de schaatspiste van Docks Bruxsel: daar wil iedereen bij zijn

Gepubliceerd op 22 november 2023 door ELLE Partner
De exclusieve opening van de schaatspiste van Docks Bruxsel: daar wil iedereen bij zijn ©Shutterstock

De winterse magie verspreidt zich stilaan door de Brusselse straten. Ook Docks Bruxsel heeft een feeërieke verrassing in petto: de schaatsbaan van ELLE x Docks Bruxsel. Vanaf 24 november kunnen we het ijs op van dit milieuvriendelijke design van 300 m2. En je kunt het tot 7 januari 2024 allemaal zelf gaan ontdekken!

Een exclusieve openingsavond

Op 23 november, van 16.00 uur tot 20.00 uur, nodigen ELLE Magazine en Docks Bruxsel 200 gelukkige lezers en lezeressen uit om als allereerste het ijs op te gaan. Wat staat er op het programma? Een gezellig feestje met tal van goodies, de voorstelling van de nieuwe modellen van Kia en BYD, een rad van fortuin van Proximus, Redbull-cocktails en een DJ om de ijskoude dansvloer in vuur en vlam te zetten. Een voorsmaakje van een bruisende eindejaarsperiode op een plek die de komende maanden ongetwijfeld een van de hotspots van onze hoofdstad wordt.

©Unsplash

Een onvergetelijke dag met vrienden

We staan te popelen om, net als toen we klein waren, onze schaatsen aan te trekken. Bovendien organiseert Docks Bruxsel samen met Red Bull een aantal exclusieve donderdagen voor volwassenen. Zet alvast 30 november, 14 december, 21 december en 4 januari in de agenda en trekker lekker chill naar de schaatspiste. Kom als koppel of met vrienden van de feestelijke sfeer genieten. Het wordt gegarandeerd dolle pret.

Glijd gezwind en met een cocktail in de hand over het ijs, op het ritme van de muziek van onze dj’s. Dankzij een aantal bekende partners worden deze avonden een echt succes. Samsung, BYD en Kia staan in voor de innovatie, YouWok en Black & White voorzien de schaatsers van mini burgers, Gong Cha zorgt voor een bruisende pauze met bubble tea en de chefs van Afrobowl staan in de keuken een uniek culinair hoogstandje te bereiden. Ook Proximus is van de partij. Dankzij hen blijven de schaatsers verbonden, op en naast het ijs. Tot slot staat High Security in voor een veilig verloop van het event. 

Vergeet niet dat Docks Bruxsel nog meer in petto heeft om iedereen een magische kerst te bezorgen. Dankzij de schitterende decoratie, speciale events en de organisatie van exclusieve happenings beloven de laatste weken van het jaar hier onvergetelijk te worden.

Haal die schaatsen dus maar uit de kast en laten we de eindejaarsperiode op een feestelijke manier inzetten!

Ik schrijf me in!

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Docks Bruxsel.
docksbruxsel.be

LEES OOK:
De slang is ongetwijfeld de populairste print deze winter
Ready, set, party: feestkledij van Belgische makelij
Scandinavisch smørrebrød met Soubry's mix voor donker brood (9 granen)