Ready, set, party: feestkledij van Belgische makelij

Geüpdatet op 10 november 2023 door ELLE Partner
Ready, set, party: feestkledij van Belgische makelij ©CKS

CKS lanceert haar eerste party collectie en wat voor een! Pailletten, veren en jacquard: het Belgisch modelabel haalt alles uit de kast zodat jij dit feestseizoen kan schitteren.

De feestdagen vormen voor velen het modehoogtepunt van het jaar, waarbij alle remmen losgaan. Dit kan echter heel wat keuzestress met zich meebrengen. Daarom komt CKS op de proppen met een complete party collectie die eindeloze mix & match-mogelijkheden biedt. Want hoe CKS het ziet is more, more.

Time to shine

Van jurken tot power suits, midi-rokken en statement blouses: de collectie barst van de mogelijkheden en bevat werkelijk voor ieder wat wils. Naast de trendkleur roze bevat deze stuks in tijdloos donkerblauw en kleurrijke in-huis getekende prints. Dé eyecatcher van de collectie is ongetwijfeld de korte jurk met afneembare veren op de mouwen.

Shoppen met korting

Vandaag, 13 november, lanceert CKS een capsule van deze exclusieve party collectie op cks-fashion.com. Het goede nieuws? ELLE-lezeressen kunnen deze tijdelijk shoppen met 10% korting! Voeg de kortingscode ELLExCKS toe aan je mandje en geniet t.e.m. 16 december van 10% korting op stuks uit drop 4 en drop 5 van de collectie. Opgelet: deze actie is niet cumuleerbaar met andere acties.

Liever eerst passen? Vanaf 16/11 is de capsule beschikbaar in CKS concept stores.

Shop onze favorieten

Mini-jurk met veren

De donkerblauwe mini-jurk heeft alles waar we van houden: hij schittert én beschikt over een flamboyant veren-detail. De veren op de mouwen zijn trouwens afneembaar waardoor je eigenlijk twee feestjurken krijgt voor de prijs van één, girl math!

©CKS jurk "Diede"

Shop it

Midi-rok met pailletten

Deze blauwe midi-rok schittert met pailletten en is niet geschikt voor muurbloempjes. Een ding is zeker: dit statement stuk doet gegarandeerd hoofden draaien. Mooi te combineren met een blauwe turtleneck voor een monochrome look.

©CKS rok "Skott"

Shop it

Lederen rok

Met een lederen midi-rok sla je de bal nooit mis. Dit tijdloze stuk vormt niet alleen een goede basis voor een feestoutfit maar kan je het hele jaar door dragen: van kantoor naar een etentje met vriendinnen of op date night.

©CKS rok "Skippy"

Shop it

Matching make-up

Behalve de ideale outfit, heeft CKS nog meer voor jou in petto. Als kers op de taart lanceert het label in samenwerking met het Belgische duurzame make-upmerk i.am.klean twee gloednieuwe oogschaduwpaletten, geïnspireerd op de prints uit de collectie. Verwacht je aan warme bruine tinten, champagnekleuren en - hoe kan het ook anders - glitter.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met CKS.

www.cks-fashion.com

LEES OOK:

Quinta da Lago : jouw uitzonderlijk resort in de Algarve
Odrie: De nieuwe ster aan het duurzame juwelenfirmament
Dit zijn ze dan: de mooiste sjaals voor het najaar