Het perfecte eco-cadeau voor designliefhebbers

Geüpdatet op 21 november 2023 door ELLE Partner
Het perfecte eco-cadeau voor designliefhebbers

De beste kerstcadeaus zien er niet alleen leuk uit, maar beschikken daarenboven over een praktische kant. Zo ook het design bruiswatertoestel ART van SodaStream, dat vanaf nu beschikbaar is in drie nieuwe kleuren.

Eén herbruikbare SodaStream-fles vervangt duizenden plastic waterflessen, en dat maakt van het kiezen voor een bruiswatertoestel een no brainer. Nóg mooier wordt het wanneer je zo’n duurzaam pareltje cadeau geeft of krijgt.

Nieuwe jasjes

’s Werelds grootste bruiswatermerk komt speciaal voor de feestdagen met drie nieuwe kleurvarianten van het design bruiswatertoestel ART. Dit toestel bestond reeds in tijdloos zwart en wit maar komt er nu ook in een hip Mandarin Red, fris Misty Blue en elegant Marble. Kenmerkend voor de ART Special Editions zijn de retro-uitstraling en de unieke bruishendel, waarmee je in slechts één simpele handbeweging koolzuur toevoegt aan je kraanwater.

Hydrateren kan je leren

Maar dat is niet alles: behalve bruiswater kan je ook talloze andere bruisende drankjes maken door zelf een smaakje of fruit toe te voegen. Zo maak je van hydrateren een feestje. En dat is niet onbelangrijk, want een goede vochtbalans biedt heel wat voordelen. Zo kan je door goed te hydrateren je spijsvertering bevorderen, gewicht verliezen, fysieke prestaties maximaliseren en hoofdpijn voorkomen, om maar enkele voordelen op te noemen.

Eco-chique

Tenslotte geef je met een SodaStream ART-toestel niet alleen een sterk staaltje design cadeau, maar draag je ook je steentje bij aan een groenere planeet. Als we op deze manier verdergaan, bevat de zee tegen 2050 immers meer plastic afval dan vis - en dat kan niet de bedoeling zijn! Ook jij én je secret santa kunnen het verschil maken, door niet langer
bruiswater te kopen in plastic wegwerpflessen maar door thuis zelf aan de slag te gaan. En dat kan dankzij SodaStream nu ook op een stijlvolle manier met een eco-chique bruiswatertoestel in een leuk kleurtje. What’s not to love?

De SodaStream ART Starter Kit bevat naast een bruiswatertoestel, een vaatwasbestendige en BPA-vrije herbruikbare plastic fles van 1 liter en één Quick Connect Koolzuurcilinder. Je koopt deze vanaf 129 euro via Sodastream.be, Coolblue.be, bol.com of Vanden Borre en Krëfel.

Dit artikel werd opgesteld in nauwe samenwerking met SodaStream.

Lees ook:
De beste cadeaus voor foodies
Vieren we deze eindejaarsfeesten met zacht en glanzend haar?
Getest: is het nuttig om je elke dag een uur te vervelen?