Parfumeer de feestdagen met cadeau-ideeën van Givenchy & Kenzo

Gepubliceerd op 26 december 2023 door ELLE Partner
Parfumeer de feestdagen met cadeau-ideeën van Givenchy & Kenzo ©Kenzo

Ben je nog steeds op zoek naar een cadeau dat een blijvende indruk achterlaat? We got you! Ontdek de geschenksets die speciaal voor de feestdagen zijn ontworpen door Givenchy & Kenzo Parfums, twee iconische namen in luxe en elegantie. Van parfum tot make-up, deze cadeaus voegen een vleugje glamour toe aan je dagelijkse leven.

Flower By Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette: een florale beleving

Ontworpen door parfumeur Dora Baghriche, is deze geur een ode aan de natuur. Wanneer je hem ruikt, lijkt het net alsof je over een Japanse bloementuin wandelt. De topnoten van groene amandel, theeblaadjes en mandarijn essence komen meteen binnen. Waarna de toetsen van sambac jasmijn en damascena roos een levendig karakter toevoegen.

Cadeautip! Niet te missen onder onze kerstboom: De Flower By Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette Gift set.

Shop it

PS: Je kan deze cadeauset nu winnen! Waag jij je kans?
Een kerstcadeau om te koesteren: Win 1 van de 15 Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette cadeausets !

Givenchy en Kenzo: Een veelzijdig aanbod

Dat is niet alles! Naast 'Flower By Kenzo Poppy Bouquet', stellen Givenchy en Kenzo heel wat andere leuke kerstcadeautjes voor:

  1. Givenchy : Gentleman Eau de Parfum Réserve Privée

Niets is moeilijker dan een cadeau uitkiezen voor mannen, zonder te vervallen in clichés zoals een scheermes of gadget. Givenchy biedt de oplossing: de Gentleman Givenchy set. Deze set bevat de Eau de Parfum Réserve Privée, een geur die zowel klassiek als modern is, ideaal voor de man die waarde hecht aan tijdloze elegantie. Met bijhorende douchegel en reisspray, is jouw vriend, vader, familielid, .. weer helemaal klaar voor het nieuwe jaar!

Shop it

  1. Givenchy : Volume Disturbia

De Givenchy Volume Disturbia set is een ideale make-up set voor wie houdt van een gedurfde en uitgesproken look. Met producten die de ogen en lippen accentueren, is deze set de sleutel tot een onvergetelijke uitstraling tijdens de feestdagen. Red lip effect, here we come!

Shop it

  1. Givenchy : Irresistible Eau de Parfum

Ruik onweerstaanbaar met de Givenchy Irresistible eau de parfum. Deze fascinerende geur, met een complexe body van houtachtige en bloemige toetsen herken je uit de duizenden.

Shop it

  1. Kenzo : Kenzo Homme Eau de Toilette

De Kenzo Homme Eau de Toilette nodigt uit tot frisheid en is zowel verkwikkend als verfijnd. Met zijn houtachtige noten van dennen- en sandelhout is deze set een ideale keuze voor natuurliefhebbers.

Shop it

  1. Kenzo : Flower by Kenzo Eau de Parfum

Ontdek of herontdek het iconische Flower by Kenzo Eau de Parfum met deze geschenkset: een must-have uit de collectie. Met een eau de parfum, bodylotion en handcrème is deze iconische geur het ultieme symbool van vrouwelijkheid en elegantie.

Shop it

Deze selectie door Kenzo en Givenchy biedt voor elk wat wils en is de perfecte manier om je dierbaren te verrassen en te verwennen tijdens de feestdagen.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met Kenzo en Givenchy.

Lees ook:
One-shop-stop voor het hele gezin: de kerstcollectie van Tezenis
10 cadeaus voor de mama die 'niets nodig heeft'
6 originele panty's voor kerst

Rate this post