MOD: het ge(s)laagde parfum-duo van Ariana Grande

Geüpdatet op 28 november 2023 door ELLE Partner
MOD: het ge(s)laagde parfum-duo van Ariana Grande ©Ariana Grande

Het parfumuniversum is constant in beweging. En dat weet popster en idool Ariana Grande maar al te goed. Met de lancering van MOD speelt ze in op de nieuwste trends binnen de wereld van de geurtjes. De visie van haar collectie met twee verschillende parfums? Ingaan tegen de verwachte normen en de individualiteit van eenieder vieren.

De wereldbekende zangeres Ariana Grande is geliefd bij een generatie die authenticiteit volledig omarmt en uitdraagt. Dat idee probeert ze te vatten in haar parfumcollectie. MOD Vanilla en MOD Blush zijn geen alledaagse geuren: ze weerspiegelen een era waar moed centraal staat. De parfums willen je ware ‘ik’ aanwakkeren en herinneringen helpen creëren dankzij de noten van sappige donkere peer, romige muskus en omhullende harten van irisboter en praliné.

Opvallend design en avant-gardistisch parfum

Het design is een eerbetoon aan de iconische jaren 60-stijl. De hedendaagse toets zorgt ervoor dat zowel vintage lovers als liefhebbers van de moderne stijl verliefd zullen worden op MOD. Het flesje met asymmetrische rondingen en zachte kleuren doet denken aan retro-mode en de portretten van Ariana op de verpakking voegen een artistiek element toe om het geheel af te maken. Elk detail is uitgedacht om zintuigelijk te verwennen; zowel visueel als bij het vasthouden van het flesje tot uiteraard het ravissante en complexe bouquet van geuren.

Een geschenk met betekenis

De MOD-collectie wil niet alleen onze zintuigen prikkelen. Ook de diepere betekenis rond het idee ‘identiteit’ komt sterk naar voren. We kennen niet veel parfums die ons aansporen om onszelf en wat ons speciaal maakt volledig te accepteren. De kern van dit geurtje is meer dan lekker ruiken. Het wil elke persoon die dit geurtje draagt, stimuleren om zichzelf te durven uitdrukken en om volledig zichzelf te zijn.

Het parfum is een warme hulde aan de veelzijdigheid van elk individu. MOD Vanilla — met noten van intense vanille en ‘upcycled’ cacaoboter — nodigt uit om de zachtheid in jezelf te omarmen. MOD Blush — met een floraal bouquet van framboos en roze peper — stimuleert de ondeugende en moedige kant in jou.

Ariana Grande creëerde een geurende ervaring die verder gaat dan wat we gewend zijn van een parfum. Kiezen tussen MOD Vanilla en MOD Blush is meer dan je favoriete geur kiezen, het betekent ook beslissen voor welke kant van jezelf je (vandaag) kiest. En wie zichzelf niet wil beperken tot één facet kan altijd beide geurtjes afwisselen of tegelijk dragen om zo letterlijk meerdere lagen en een unieke signature te construeren.

Met MOD slaagt Ariana Grande erin om ons er elke dag aan te helpen herinneren dat we mogen zijn wie we (willen) zijn. MOD is de perfecte collectie voor wie een parfum zoekt dat de ziel én de zintuigen aanspreekt. 

Shop it

©Ariana Grande

MOD Vanilla & MOD Blush zijn beschikbaar in flesjes van 30 et 100 ml bij INNO, April en bij de onafhankelijke parfumerie in België en Luxemburg.

Eau de parfum 30 ml - € 50, 100 ml - € 70.

Dit artikel is geschreven in nauwe samenwerking met de Ariana Grande parfums.

Lees ook:
Feestelijke make-up: Vind het perfecte cadeau met de DESSANGE Limited Collectie
Vieren we deze eindejaarsfeesten met zacht en glanzend haar?
Alle inspiratie die je nodig hebt voor feestelijke nagels