Rado-horloges: een cadeau dat nooit teleurstelt

Gepubliceerd op 30 november 2023 door ELLE Partner
Rado-horloges: een cadeau dat nooit teleurstelt ©Rado

Het eindejaar is een magische periode vol betovering, liefde en vreugde. Het is dan ook het ideale moment om de mensen en momenten te vieren die ons na aan het hart liggen. Voor deze gelegenheid stelt Rado drie schitterende versies voor van het populaire model ‘True Square Open Heart’. Voor hem of voor haar, in zwart, plasma of wit: deze horloges zijn de perfecte manier om je liefde voor elkaar te betuigen.

Bij eindejaarsgeschenken hoort ook het plezier van het geven, iets wat voor veel mensen geldt. In deze magische tijd heeft het uitwisselen van cadeautjes nu eenmaal een speciale plek in ons hart. En of je nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor je zus, je beste vriendin of je moeder, er zijn maar weinig dingen die meer voldoening geven dan de fonkeling in hun ogen bij het uitpakken van een bijzonder geschenk.

Een cadeau geven is een manier om onze liefde, dankbaarheid en genegenheid te tonen aan de mensen die er het meest toe doen. Je laat zien dat je hen echt kent en dat je de tijd hebt genomen om na te denken over wat hen plezier zou doen. Het is ook de ideale gelegenheid om de familie- en vriendschapsbanden te versterken, levenslange herinneringen te creëren en momenten van geluk en emotie te delen. En dat maakt de feestdagen echt speciaal!

Voor hem en haar

Het monobloc-design en de vierkante kast met licht afgeronde hoeken zijn kenmerkend voor de ‘True Square Open heart’-horloges van Rado.

Het model in zwart, met een glanzende polsband in hightech keramiek, heeft een strakke wijzerplaat die een hypnotiserend zicht biedt op het bewegende binnenwerk. Het glanzende zwarte oppervlak creëert bovendien een verrassend contrast met het hagelwitte damesmodel, eveneens in hightech keramiek en ook nog eens hypoallergeen én licht. Overigens geven de goudkleurige wijzers en randen van de opengewerkte wijzerplaat de twee modellen een stijlvolle toets.

De witte versie schittert trouwens nog meer dankzij de twaalf diamanten steentjes die het uur aanduiden. Naast zijn charme en onweerstaanbare stijl, beschikt de True Square Open Heart ook over een gangreserve van tachtig uur, wat hem maakt tot een duurzaam en onmisbaar item voor elke dag.

Het gamma werd uitgebreid met een plasma-model, een horloge met een metaallook voor een stijlvolle en hedendaagse uitstraling.

DIT HORLOGE KOPEN

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Rado (@rado)

Een cadeau uit het hart

De feestdagen zijn het ideale moment om onze gevoelens te tonen aan de mensen met wie we ons leven delen. Er gaat dan niets boven iemand blij te maken met een betekenisvol geschenk. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je wederhelft dat liefde en stijl uitstraalt, of simpelweg naar een horloge dat je zal vergezellen bij het maken van je mooiste herinneringen: de ‘True Square Open Heart’-horloges van Rado zijn een buitengewoon idee. Ze combineren Zwitsers vakmanschap met een hedendaagse en verfijnde esthetiek, wat hen het perfecte cadeau maakt voor dit feestseizoen.

Dit artikel kwam tot stand in nauwe samenwerking met Rado.

LEES OOK:
Trendkleur: zwart voor de badkamer
Deze 4 trending winterjassen verdienen een plaats in je kast
TikToker Stien Edlund verklapt favoriete geur en deelt parfumtips