TikToker Stien Edlund verklapt favoriete geur en deelt parfumtips

Gepubliceerd op 16 november 2023 door ELLE Partner
TikToker Stien Edlund verklapt favoriete geur en deelt parfumtips ©Narciso Rodriguez

TikTok-ster Stien Edlund staat bekend om haar catchy video's en sprankelende persoonlijkheid. Welk parfum draagt ze en hoe zorgt ze ervoor dat ze altijd lekker ruikt? Van haar dagelijkse routine tot haar nieuwe liefde voor 'All of Me' van Narciso Rodriguez, Stien deelt al haar parfumgeheimen. Klaar om je eigen geurwereld op te frissen?

Ik wil niet alleen lekker ruiken voor anderen, maar ook voor mezelf

Heb je een dagelijkse beautyroutine? 

“‘s Ochtends was ik mijn haar of gebruik ik droogshampoo. Dan breng ik haarolie aan - dat vind ik super belangrijk - op de puntjes van mijn lokken. Mijn skincare routine bestaat uit het reinigen van mijn gezicht, een dagcrème en een zonnecrème. Als ik weg moet, gebruik ik een beetje make-up zoals concealer en mascara. Ook parfum is een vast onderdeel van mijn routine.”

Draag je je parfum elke dag, zelfs wanneer je thuisblijft?

“Elke dag! Ik wil niet alleen lekker ruiken voor anderen, maar ook voor mezelf. Er gaat geen dag voorbij waarop ik geen parfum draag.”

Draag je nog andere geparfumeerde producten die je parfum versterken of aanvullen?

“Wanneer ik de deur uitga, gebruik ik een bodylotion die een gelijkaardige geur heeft als mijn parfum. Ook mijn haarolie heeft een lekker geurtje en laat mijn haar heerlijk ruiken.”

Je hebt net het nieuwe parfum ‘All of Me’ van Narciso Rodriguez mogen testen. Wat dacht je toen je het voor het eerst rook? 

“Het mooie flesje maakte me al erg benieuwd - ik hou van pastelroze. Daarom verwachtte ik een zoete geur, maar toen ik hem testte was ik verrast door de frisse toetsen. Er kwamen meteen beelden van bloemen, romantiek en zomer bij me op. Pas na een aantal keer ruiken, besefte ik dat All of Me een parfum is voor elk seizoen, ik zou het bijvoorbeeld perfect tijdens de kerstperiode kunnen dragen.”

Zowel mijn mama als ik zijn fan van All of Me. Het is een geur voor alle generaties.

©Stien Edlund

Wissel je graag van parfum tijdens de winter en zomer of draag je één vaste signature scent? 

“Ik verkies een geur die ik het hele jaar door kan dragen. Een nieuw parfum is kostbaar, dus ik investeer liefst in eentje waar ik me elk seizoen goed bij voel.”

Welke geurnoten in All of Me hebben je hart gestolen? 

“Ik ben zo’n fan van de florale toetsen! De combinatie van roos, geranium en magnolia zorgt voor een mooi, fris boeket.”

Hoe matcht de geur met jouw persoonlijke stijl?

“Ik kleed me graag girly en hou van pasteltinten en voor mij belichaamt het vrouwelijke parfum en het roze flesje dat helemaal.”

Heb je tips om een parfum zo lang mogelijk te laten ruiken? 

“Ik spray niet alleen op mijn hals en polsen, maar ook achter mijn oren. Zo ruiken anderen het wanneer ze je begroeten. Ook een beetje parfum op mijn kleren zorgt ervoor dat de geur langer blijft hangen.”

Heb je al complimenten gekregen waanner je All of Me draagt?

“Mijn mama was meteen fan - en dat is ze zeker niet van al mijn parfums! Dat bewijst voor mij dat op All of Me geen leeftijd staat, zowel mijn mama als ik kunnen de geur perfect dragen.”

Dit parfum kopen

Dit artikel werd geschreven in nauwe samenwerking met Narciso Rodriguez.
narcisorodriguez.com

LEES OOK:
8x Belgische mode shoppen in Knokke
Deze nageltrends wil je dit najaar uitproberen
Hoe was het? De masterclass ELLE x Tommy Hilfiger in Brussel