Deze nageltrends wil je dit najaar uitproberen

Geüpdatet op 13 oktober 2023 door Lisa Aelvoet
Deze nageltrends wil je dit najaar uitproberen Instagram / @haileybieber

De herfst is in het land. Je zomergarderobe moet plaatsmaken voor je herfstkleren en ook je zomerse manicure is aan vervanging toe. Dit najaar doen nieuwe nageltrends hun intrede en wij kunnen niet wachten om ze stuk voor stuk uit te proberen. Spring je mee op de kar?

Van strikjes tot gothcore: deze nageltrends ga je deze herfst/winter overal zien. Waag je er zelf aan of laat je bijstaan door een professional.

1. Strikjes

Dit najaar maken smileys plaats voor strikjes. Deze girly girl nageltrend komt er in verschillende tinten, van roze tot zwart, en staat extra leuk met een klein pareltje. Ideaal voor het aanstormende pakjesseizoen!

2. Fluweel

Zijdezachte nagels stelen dit najaar de show in verschillende kleuren. Deze eyecatchers zorgen voor een uniek trompe-l'oeuil effect waarmee je gegarandeerd complimenten sprokkelt.

3. Gothcore

We spotten de 'gothcore'-trend eerst op Londen Fashion Week en zien deze nu ook terugkomen als nageltrend. Zwart speelt uiteraard de hoofdrol samen met roze en donkerrood. Match je nagels met een zwarte outfit en zilveren juwelen and you're good to go!

4. Bruinkleurige nagellak

Bruin is een typische herfstkleur. Dit jaar blijken mokkakleurige en matte chocoladebruine nagels razend populair. Deze nageltrend is foolproof en past zo goed als bij elke outfit.

5. Aura nagels

Je nagellak weerspiegelt je persoonlijkheid en dat neemt deze trend heel letterlijk. Laat je nagels dit najaar stralen met een kleurrijk aura en geniet de hele winter door van good vibes.

6. Metallic

Metallic manicures zullen deze herfst/winter overal te zien zijn. Opteer voor een organisch patroon, sterren of kies voor romantische hartjes. Misschien een ideetje voor Valentijn?

7. Sterren

Heb je oog voor detail? Sterren geven een simpele manicure een schitterende upgrade. Kies voor een kleurtje of ga voor de metallic variant. Dit najaar shine jij stralend als een ster.

8. Lipgloss

Deze trend komt - net zoals zoveel populaire beautytrends - overgewaaid uit Korea. Ook wel bekend als 'jelly nails' vormen de lipgloss nagels een yummy alternatief voor 'gewone' nagellak.